2777
2789
عنوان

روزه ای؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 81 پست

بله باردار هم هستم می‌خوام ببینم میکشم یا نه اگر نتونستم دیگه مجبورم بشکنمش فعلا بیدارم که بتونم تا ظهر بخوابم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله  یه سوال من شب نمی خوابم چون اگه بخوابم برای سحری خواب میمونم  اگه ککل بعد از ظهر رو ...

قبوله

قبول باشه التماس دعا

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

عکس👈شماره20

چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره 

🔥جایزه🔥

💜نفر اول 200هزار تومن 

💜نفر دوم 100هزار تومنی 

💜نفر سوم 50هزار تومن

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEHGFCAD0TYNBDFCARGQLYCDDVVNUZVX

✍عکس های  خود را بفرستید.

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

💢💢توجه  حداقل لایک  برای برنده شدن هرعکس200لایک میباشد..

باید تلاشتون کنین بیشترین لایک رو بخوره😍

⚜مهلت عکس فرستادن وشرکت کردن تا پایان 30برج اسفند ماه

بله  یه سوال من شب نمی خوابم چون اگه بخوابم برای سحری خواب میمونم  اگه ککل بعد از ظهر رو ...

بله عزیزم 

قبولی روزه ربطی به شنیدن صدای اذان نداره

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

هیچ عیبی نداره روزه با نماز دو تا موضوع جدا هستن ولی بهتره نمازتونم سر وقت بخونید 🌹

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.
ایشالله بهترینها برات اتفاق بیوفته❤

خیلی ممنون عزیزم🥰❤

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بله بدون سحری و دل شکسته  سر سجادم خیره شده به آسمون گفتم خدایا....‌

عزیزم میشه برام دعا کنی هرچه زودتر جهازمو بگیرم و عروسی کنیم انشالله تویی ک دلت شکسته دعات زود قبول میشه انشالله مشکلات توام حل میشه

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.