mahdis_khanom مدیر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2728 عنوان روزه ای؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 81 پست خدا قبول کنه❤️🔥 من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹.... 1402/12/22 | 05:22 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سکوتمحض عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 4766 الآن میشع سریع یه چیزی خوردوروزه گرفت من ۱۰دقیقه است بیدارشدم خوابم برد اذان شهرتون رو گفته باشن نه نمیشه چیزی بخوری .
m_ghelareh عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 714 حال تایپیک زدن ندارم بین خونواده سمی و خونواده شوهر که کاری بکارت ندارند ولی بازم دیدنشون عصبیت میکنه کدومو انتخاب میکنید؟
mahdis_khanom مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2728 حال تایپیک زدن ندارم بین خونواده سمی و خونواده شوهر که کاری بکارت ندارند ولی بازم دیدنش ... بستگی داره چرا عصبیت کنن من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹....
سکوتمحض عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 4766 حال تایپیک زدن ندارم بین خونواده سمی و خونواده شوهر که کاری بکارت ندارند ولی بازم دیدنش ... هر کدوم جای خود رو داره دلیل نداره وقتی یکیشون رو انتخاب کردی اون یکی رو حذف بکنی.متعادل باش و با هر دوشون در حد اعتدال رفتار بکن.
m_ghelareh عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 714 بستگی داره چرا عصبیت کنن شده کلا با جماعتی حال نکنی و موندنت اونجا عصبیت میکنههیچ کاری برام نکردن
m_ghelareh عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 714 هر کدوم جای خود رو داره دلیل نداره وقتی یکیشون رو انتخاب کردی اون یکی رو حذف بکنی.متعادل باش و با ه ... اعتدال رو حفظ میکنم اما یه طوریه انگار باید همه چی بهم ریخته شه که آرامشت بهم بریزه
mahdis_khanom مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2728 شده کلا با جماعتی حال نکنی و موندنت اونجا عصبیت میکنه هیچ کاری برام نکردن خانواده سمی رو انتخاب نمیکنم شاید دومیو انتخاب کنم من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹....