فردا ۴ شنبه سوری اونایی ک میخان بمب بزنن و دل ی عده پیر و مریض و زنان باردار رو به لرزه در بیارن توجه کنند با ماه رمضان مصادف شده و ممکنه ی عده نفرین کنند خودشونو و خانوادشونو.بترسید از آه مظلوم .به هم رحم کنید😐💚
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بجای منم بترکون از این آبشاریا خوبه صداشم زننده نیست
بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.
تو خونه ما دعواس🤣🤣🤣بچه هام ازالان گفتن فردا پول بده ک بخریم فعلا قهر کرده یکیش
آخی
بخر براشون دو سه تا خب
آبشاری خوبه بدون خطره
نخری جلو دوستاشون خجالت میکشن ندارن
بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.
ی شب هزار شب نمیشه بعدشم همه میدونن اون شب صدا زیاده ترس نداره دیگ (از دستی جلو دیگران انداختن بحث ...
خب برای شما بله ولی برای اون بنده خدایی که ناراحتی قلبی و خانم های باردار چی یا خیلیای دیگه.آخه فقط حوادث فردا رو نگاه کن ببین چقدر قطع عضو میشن .چقدر کور میشن به خاطر همین یک شب
از این بی خطرا نمیخان میگه بمب دستی چیع از اونا میگم ترقه سیگاری بخر بندازین قبول نکرد اره میخرم اما ...
نه اونا رو نخررریا،هم صداش بده هم خطرناکه
سیگاریا خوبن یا کهکشانیا
بگو یا اونا یا هیچکدوم