2821
2789
عنوان

۴شنبه سوزی

232 بازدید | 31 پست

فردا ۴ شنبه سوری اونایی ک میخان بمب بزنن و دل ی عده پیر و مریض و زنان باردار رو به لرزه در بیارن توجه کنند با ماه رمضان مصادف شده و ممکنه ی عده نفرین کنند خودشونو و خانوادشونو.بترسید از آه مظلوم .به هم رحم کنید😐💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سگ دارم حیوون من با پرندمون جوری میترسه میلرزع موهاش میریزه گریه میکنه میام میشینه محکم منو بغل میکنه از ترس :/ حیوون قشنگ گوشت تنش اب میشه یعنی واقعا خدارو خوش میاد؟

واکنش پسرای نوجوون که فردا کلی برنامه چیدن: جدی میفرمایید؟!

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

من سگ دارم حیوون من با پرندمون جوری میترسه میلرزع موهاش میریزه گریه میکنه میام میشینه محکم منو بغل م ...

ببین حالا پرنده ها و حیونایی که بیرون زندگی میکنن چی میشن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز