۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 عنوان پشت کنکور تجربی داریم تو سایت؟ 92 بازدید | 10 پست اوضاعتون چطوره 🫠 خودم ک افتضاحم افتضاح کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁 1402/12/21 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oookioiojhjvcxxzs عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 8367 با رشته های بدون کنکور برو دانشگاه با سوابق تحصیلی
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 با رشته های بدون کنکور برو دانشگاه با سوابق تحصیلی اخه همع فک میکنن من الان ی رشته خفن دهن پر کنی میارم باا اینکه هیچی حالیم نیست در واقع کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 من میای رقابتی بخدنیم؟ خوندی تا حالا؟ آزمون میدی چجوریه اوضاعت کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
sara_rh_ عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 950 خوندی تا حالا؟ آزمون میدی چجوریه اوضاعت اونجوری که باید نع متوسطم
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 اونجوری که باید نع متوسطم منم ولی دلم میخواد واقعن بخونم سال چندمه پشتی؟ کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
oookioiojhjvcxxzs عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 8367 اخه همع فک میکنن من الان ی رشته خفن دهن پر کنی میارم باا اینکه هیچی حالیم نیست در واقع بیین میفهمم :)من پارسال تو همین وضع بودم درسم ضعیف بود همه منتظر یه چیز خفن بودنولی من اصلااااا طاقت پشت کنکور نداشتم حالمم از قانونایی که هر روز جدید میزاشتن بهم میخوردآزاد قبول شدم رفتم یکی دوماه همه یکم یجوری بودن اونم جلوی خودم جرئت نمیکردن الان ترم دوعم باورت میشه هیچکس دیگه یادشم نیست اصن عمر خودتو تلف نکن عزیزم تلاشتو بکن هرچی قبول شدی برو امسال
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 بیین میفهمم :) من پارسال تو همین وضع بودم درسم ضعیف بود همه منتظر یه چیز خفن بودن ولی من اصلااااا ... اره خب ولی پس دل مامان بابام چی میشه🥲 کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
oookioiojhjvcxxzs عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 8367 اره خب ولی پس دل مامان بابام چی میشه🥲 عزیزم توان و کشش درسی هممون تا حدیهو واقعا مسیر کنکور پیچیده ستکم کم توقع هارو بیار پایینپدر مادرت خوشحالی تورو میخوان نه اینکه پشت کنکور توی رقابت وحشتناک تجربی له بشیمن نمیگم نخون میگم تلاش خودتو بکن ولی دیگه سال بعد پشت نمون هرچی قبول شدی برو
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 عزیزم توان و کشش درسی هممون تا حدیه و واقعا مسیر کنکور پیچیده ست کم کم توقع هارو بیار پایین پدر م ... اوم درست میگی ممنون از راهنماییت❤️ کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁