2777
2789
روک مینویسم بابتش پیشاپیش عذر میخوام ببینین الان خوبی ادامه این زندگی رو میگم شما باید صبوری کن ...

ادامه 

و بدتر از اینا بعد جدایی خیلیا ممکنه سعی کنن خودشونو به تو بچسبون و باهات رابطه داشته باشن منظورم پسر و مرد هست متاهل و مجرد نداره  و هدف اکثرا از این نزدیک کردنا یه چیزه رفع نیاز ج ن س ی حتی فامیلات یعنی فامیلای پسرت

ایا توان تحمل این رفتارارو دار یکه وا ندی اسیب نبینی؟

حال بماند و کارینداریم ازدواج مجددت کیو انتخاب میکنی و چطور ادمی خواهد بود  کاری با اینا نداریم.

حالا خودت سبک سنگین کن من روک شفاف خوبی و بدی طلاق و ادامه این زندگیتو نوشتم ببین خودت تحمل کدوم یکی رو داری

همونو انتخاب کن این پیامم رو چندین بار بخون سوالی بود پرس

باز در پیام بعدی مطالب دیگه ایی هم مینویسم بخونشون

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
ادامه  و بدتر از اینا بعد جدایی خیلیا ممکنه سعی کنن خودشونو به تو بچسبون و باهات رابطه داشته ...

و یادم رفت خوبی طلاق اینه به خودت فرصت دوباره شروع کردن رو میتونی بدی 

میتونی از صفر اینبار جور بهتر از قبل بسازی

سرنوشت مزخرفه باورش نکن همه چیز به خود ادمه به انتخابامون.

و طبیعتا ساختن سختی داره

باز پیام بعدی پیشنهادمو میویسم برات چیکار کنی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و یادم رفت خوبی طلاق اینه به خودت فرصت دوباره شروع کردن رو میتونی بدی  میتونی از صفر اینبار جو ...

پیشنهادم اینه

اگر حرف زدین اشکال نداره بشینین دو نفری دوتایی بدون جنگ دعوا با هم حرف بزنین ازش بخواه تا هم اون تلاشش کنه هم تو اشکال نداره تلاشتو بکن تا این زندگی جوش بخوره
یادم رفت از بدی های طلاق اینه شما بچه دارین و باید صلاح بچتونم د رنظر بگیرین و فقط خودتونو نبینین اینم هست.

حالا پیشنهادم اینه اگر از کسی حرف شنوی داره باهاش حرف بزن بهش بگه تغییر کنه

اگر اهل مشاوره رفتن هست بهش بگین تا برین پیش مشاوره خوب حضوری البته برین  تا مشکلتون حل بشه ولی سخت اقایون زیر بار این کارا برن و خودشون بعضا خدای رابطه و عاری از هر مشکلی میدونن و این سمه

خلاصه برای اتمام حجت بشین باهاش حرف بزن تایم مشخص کنین مثلا تا یک سال شش ماه سه ماه هر چقدر که خودتون توافق کردین که اقا کلا تغییر کنه ترک کنه بگو ترک کنی منم کنارتم دوست دارم عزیزی برام ولی منم زنم زن یعنی عاطفه یعنی محبت یعنی نیاز حتی اگر 50 سالشم باشه.

پس بیا برا یاخرین بار به همدیگه فرصت بدیم  تا بسازیم این زندگی رو ترک کن به همسرت محبت کن  دوسش داشتی داشتی الان منو تو همدیگرو داریم عزیزترین کس هم هستیم.بیا تغییر کن لطفا اتمام حجت کن باهاش

در اون تایم اگر تغییر کرد که هیچ اگر نکرد اونوقت میتونی برای جدایی یا جدا نشدن بسته به پیام قبلم که نوشتم تصمیم قاطع بگیری

اعتیاد چیزی هست که طرف تا خودش نخواد نمیتونه ترک کنه تو زندانیش کن شاید پاک شه اما شاید بعد یه مدت با یه وسوسه ساده باز گرفتارش شه پس خود طرف باید واقعی بخواد

تو تا حالا براش از خود گذشتگی کردی خوب به گفته خودت بزار یه بارم اون برای این زندگی از خود گذشتگی کنه

میگی برای پسرت محبت میکنه افرین عالیه اما تو هم جزیی از همین زندگی مگه نیستی باید به تو هم محبت کنه و تمام نیازهاتو رفع کنه د رحد توانش.

حالا اگر حرف زدین و مسخرت کرد و یا زیر بار نرفت و اصلا شاید توهین کنه  اشکال نداره تو باز فرصتی برا یخودت در نظر بگیر مثلا چند ماه یا هر چند ماه و سال که خودت صلاح میدونی خوب اگر تغییر کرد چه بهتر نکرد بعد او میتونی تصمیم بگیری برا یجدای ییا جدا نشدن

فقط تو این تایم که فرصت میدی بهش تا تغییر کنه تو نباید بیکار بشینی اصلیترین وظیفت این هست که برای خودتیه منبع درامد حلالپیدا کنی 

بهتره سراغ اری بری که نیاز به بیرون رفتن نباشه چون متاسفانه بری بیرون کار کنی بفهمن تو محل کار همسرت نیازت تامین نمیکنه یا اعتیاد داره یا مشکل داری با همسرت ممکنه پیشنهادات بیشرمانه یا مزاحمتهایی بهت بشه.

پیشنهادم اینه اگر حرف زدین اشکال نداره بشینین دو نفری دوتایی بدون جنگ دعوا با هم حرف بزنین ازش بخوا ...

پس کاری پیدا کن که تو خونه انجام بدی یا اگر به چیزی عاقه داری برو مهارتش رو هم کسب کن یا مهارتی داری ازش شروع کن به درامد برسی

مثلا کارای یکه نیاز نیست از خونه بری بیرون و کسی متوجه درامدت نمیشه دوتشو بگم یکی ادمینی یکی ادیتوری پیج های اینستاگرامی یا سئو سایت  که طی مثلا نهایت دوره سه ماهه میتونی حرفه ایی بشی اگر فکرت رو باش بزاری.

پس تو تو این تایمی که به همسرت فرصت میدی باید دنبال منبع درامد حلال برا یخودت باشی.

چه خوب بشه چه تغیییر نکنه اگر از نظر مالی رو پای خودت باشی میتونی بهتر راحتر تصمیم بگیری برای ایندت.

فقط مراقب باش 

سلام این پیامارو برای یکی که شرایط شمارو داشت یعنی میخواست جدا بشه نوشته بودم و از اونجا کپی کردم اگر بعضی جاهاش دیدی با شما نمیخونه علتش اینه که برا کسی دیگه وشته بودم که دنبال طلاق گرفتن بود.

سوالی حرفی بود در خدمتم

خیلی واقعیت ها رو رک و بی پرده گفتی ممنون عزیزم

دیگه وقتی مینویسی طلاق باید شفاف بی پرده نوشت تا اگر از طلاق مدینه فاضله ساختی  بیای بیرون و ببینیش بدیاشم ببینی یا اگر ترسیدی نترسی ون بعضا  بعضی طلاق ها شرف داره به اداه زندگی با مرد بی غیرت و زن بیحیا مثلا این یه نمونش بود میبینی دو طرف هر کدوم دوست دختر پسر خودشونو دارن ولی زن و شوهر بودنشون فقط توشناسنامست.این زندگیا  شاید جداییشون شرف داره به ادامه دادنشون