2777
2789

مم گربه ملوسم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا که فکر کنم یسریا پیگیر تاپیک های منن مدام

و اینقدر کوچیک و حقیر هستن که توهین میکنن😅😅

همچین آدمایی ارزش جواب رو هم ندارن 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

من میخاستم ببینم نیلگون چکار کرد همونی ک پسره میگف نمیتونم باهات ازدواج کنم اون میگفت نه صبر میکنم ولت نمیکنم فلان.دانشجو پزشکی بودن.

یکیم اسمان۱۳۷۵ ک خونه مادرشوهرش زندگی میکرد پدرش دستفروش بود و خواهراش ازدواجای بدی داشتن.

فک کنم دوتاشون قط دسترسی شدن

برا چند سال پیشه می می ناز خدا رحمتشون کنه قدیمیای سایت میشناسنش

اخیییی فوت کرددد

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

@ساعت_شنی_۲۳  

نظرتو پی وی بگو

@ساعت_شنی_۲۳     نظرتو پی وی بگو

ندیدم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
ندیدم

هستیی؟؟؟ 

هستیی؟؟؟ 

اره 

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!