2777
2789
عنوان

چ جوری ناخواسته باردار میشین؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 45 پست
حال الان من...

منم چند ماه بود تو اقدام بودم و کارایی که اسی کرد و میکردم ولی نشد که نشد بعد دیگه بیخیال شدم شوهرم گفت حالا که انگار نمیشه پس راحت از هیچ وسیله حلوگیری استفاده نکرد منم اصلا قرص نمیخورم

دقیقا همین باری که گفت نمیشه پس راحت باشیم بیخیال بودیم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم از کار خدا سردرنمیاره🤣🤣🤣

تا اینجا فهمیدم خدا همیشه میخواد آدمو غافلگیر کنه😁

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

تاوقتی بهش فکرکنی نطفه نمیگیره کافیه فقط یکماه هیچ تلاشی نکنی میشه چون مغز همش درحال خیالبافی روی نی نی هست پس یجورایی بدن گول میخوره که تونسته بارداری موفق داشته باشه یه مقاله خوندم راجع به اینکه مغز هرچقدر خیالبافی کنی باهاش تنبل میشه وبدن روگول میزنه

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

من دخترم تازه ۳ سال تموم کرده بود رفتم دندون پزشکی ۴ روزم به موعدم مونده بود گفت خانم باردارین گفتم ن گفت باردارین من میگم شب تست کردم و دیدم باردارم با وجود استفاده از ک ن د و پسرم آمد در حالی که سر اولی همه اون راههایی که شما گفته بودی رفتم و دکتر گفت اگه تا یه سال برا دومی اقدام نکنی دیگه نمیشه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

اخ گفتیییییی من ک دیگه خسته شدم ۸ساله منتظرم لعنت ب هرچی شانس و زندگی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من کلا کسایی که قصد بارداری ندارن ولی حامله میشن رو درک نمیکنم

منم همینطور 

بارداری ناخاسته دیگه چیه اخه

کسی که بچه نمیخاد همه جوره جلوگیری میکنه، وقتی کم کاری کنی باردار میشی و اسمش و میزاری ناخاسته، یعنی نمیخای بچه ولی حوصله پیشگیری درست حسابی هم نداشتی😀

بخدا من بچم تازه دنیا اومده بود ۲ ماهم رابطه نبود کرونا بود تو غربت تنها بودم گفتم تا چهار ماهگی پیشگیری طبیعی کنیم بعد بریم آیودی همون ماه ۴ پریود نشدم رفتم مستقیم سونو گف حامله ای الان گل پسرم با گل دخترم دوتایی دهنمو سرویس کردن داغونم اصلا 

الهی دامنت سبز بشه عزیزم

ممنون گلم خداازدهنت بشنوه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من الان اعصابم خورده چقدر خوشحال بودم دو روز عقب افتاد ولی الان اومده حتی شوهرم گریش گرفت

وای منم مثل تو دو روز عقب افتاده بود ولی جرات نداشتم بی بی بزنم چون وقتی منفی میشه دنیا رو سرم خراب میشه

من الان ۸ساله بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم

عزیز دلم ایشالله هر چی خیره و مصلحتت توشه برات پیش بیاد

منم احتمال زیاد سقط در پیش دارم ولی خودمو کامل سپردم به خدا

دیشب کل علایمم یهو رفت احتمالا قلب تشکیل نشده باشه

چون شیافم استفاده میکردم فک نکنم خودش سقط بشه احتمالا باید برم بیمارستان