2777
2789
عنوان

چ جوری ناخواسته باردار میشین؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 45 پست

زمین خوب و آب خوب 🤦‍♀️

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالای نود و نه درصدشون  جلوگیری درست درمون ندارن ، بعد میگن ناخواسته! باردار شدیم. 

وقتی مشکل باروری نباشه و جلوگیری اصولی نکنی باردار میشی  ، به همین سادگی ! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بدن سالم باشه میشه... من قرص جلوگیری میخوردم و روش طبیعی جلوگیری هم داشتیم کنارش ... سرما خوردم کپسول چرک خشک کن خوردم یک هفته همون هفته باردار شدم اثر قرص کم شده بوده  ... دیگه  دو هفته ای من به زور خوردم قرص  ... بعد قرص میخوردم هی حالت تهوع بهم دست می‌داد ها ...  قرص تموم شد بستش ...  یک هفته هم گذشت پریود نشدم رفتم دکتر سنو گرافی کرد گفت بارداری 😐 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡