2777
2789
متهمت نکردم. تهمتی هم نزدم. بازم گفتم که نمیخوام قضاوت کنم ولی انچه که عیان است چه حاجت به بیان استه ...

آخرین کسی که تو دنیا بخوام کاری بهش داشته باشم شمایی قطعا 

عاشق مولانا💗

منم خسته ام ، خیلی خسته ، خسته از توضیح بابت کارهایی که نکردم فقط نمیبخشم کسایی که الکی بهم اتهام زد ...

خوب کاری میکنی نبخشی. افرین. واگذار کنی به خدا خیلی بهتره. دقیقا مثل همین کاری که من کردم

🌱....Make the impossible,possible

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخرین کسی که تو دنیا بخوام کاری بهش داشته باشم شمایی قطعا

لطف کن به عنوان آخرین نفر هم کاری به من نداشته باش.

اگرم حرف هایی که زدم اشتباه باشه بزار پای درد و دل.

بازم میگم من تهمت نزدم. فقط این چیزا رو گفتم چون از این حجم تهمت و ناسزایی که بم گفته میشه تعجب میکنم. اگرم براتون سواله چرا به شما گفتم.. دلیلش اینه اون اشخاص طرفداری شما رو پیش من میکنن و منو متهم به کارایی میکنن که به جون عزیزترین ادمای زندگیم حتی فکرش رو هم نکردم تاحالا. خودتونم بهتر میدونین من تا حالا با شما بیشتر از 1 بار هم صحبت نشدم  که بخوام توهینی کنم به شما.

به هر حال بیشتر از این وقت شما رو نمیگیرم. گفتنی ها گفته شد.

روز خوش

فاطمه تو را خدا بهم اسمشون را بگو ، خیلی برام مهمه ،

اونجا که گفتم میدونی میشه افراد انلاین تو تاپیک رو دید...

هر وقت ناشناس میزارم دقیقا همین چندتا خانم آنلاین میشن و شروع میکنن به چرت و پرت گفتن و توهین. خودشونو جای اقا جا میزنن حرفای...میزنن. فکر کردن مثلا من نمیدونم. قصدمم این نیست کسی رو بد کنم یا تخریب شخصیت کنم. فقط واقعا میگم خسته شدم. میفهمی؟ اینکه هر روزت با تهمت و فحش بگذره حس خوبی نیست. اینکه هر وقت بیای اینجا و یه کلمه بگی بعدش بهت حمله کنن حس خوبی نیست خانم.

از دوستای خودتن. ببین دوستات کیان؟ از همونان. حتی طرز نوشتنشون هم دقیقا مثل توئه.اینو گفتم تا یه راهنمایی کرده باشم و زودتر متوجه شی.

از خیلی وقته این ماجرا هست. ولی من صبر کردم فکر کردم همه چی درست میشه اینا هم از کارشون دست برمیدارن ولی پرروتر شدن.

بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم.شرمنده

به اسم شما یا خود شما من نمیدونم. قاضی هم نیستم بخوام قضاوت کنم.

همه حرفی میزنی و بعد میگی قاضی نیستم 😏

اما بدون من اونقدر هنوز آدم بدی نشدم که کسی که هیچ آزاری بهم نرسونده را اذیت کنم ، فعلا یه دوست بیشتر ندارم اینجا اونم اهل این کارا نیست ، پس برو دنبال کسی که واقعا میخواد اذیتت کنه ، اگه هم راست میگی اسمشون را بهم بگو 

عاشق مولانا💗

اونجا که گفتم میدونی میشه افراد انلاین تو تاپیک رو دید...هر وقت ناشناس میزارم دقیقا همین چندتا خانم ...

اگه حس خوبی نیست چرا ناشناس میذاری و چرا درخواست دوستی قبول میکنی ؟؟؟؟

عاشق مولانا💗

همه حرفی میزنی و بعد میگی قاضی نیستم 😏اما بدون من اونقدر هنوز آدم بدی نشدم که کسی که هیچ آزاری بهم ...

گفتم اگه حرفام اشتباه باشه و چیزی ندونی پس حرفام رو بزار پای یه صحبت ساده.

فقط ادمای مریض میرن دنبال کسایی که اذیتشون میکنن

راست میگم. دلیلی نداره دروغ بگم. نام کاربریشون رو نمیگم چون حوصله بحث و اثبات ندارم

اگه حس خوبی نیست چرا ناشناس میذاری و چرا درخواست دوستی قبول میکنی ؟؟؟؟

حوصله ام سرمیره به ناشناس میزارم. اونا چرا باید بیان چرت و پرت بگن و طرفداری کنن؟ درخواست کسی رو قبول نمیکنم.

حوصله ام سرمیره به ناشناس میزارم. اونا چرا باید بیان چرت و پرت بگن و طرفداری کنن؟ درخواست کسی رو قبو ...

یه سوال ازت میپرسم ، یه حس بهم میگه تو اسمت فاطمه نیست ، 

ربط من و تو چیه که کسی بخواد بیاد طرفداری من را پیش تو کنه ؟؟؟؟ 

اصلا چرا تو فکر کردی من باید بیام به تو توهین کنم ؟؟؟ 

اونی که الان توی یه تاپیک بهم فحش داد و تا سین کردم حذف کرد تو بودی ؟؟؟ 

واقعا نمیدونم اینجا چه خبره ؟؟؟؟؟

کی داره این کارا را میکنه ؟؟؟ 

عاشق مولانا💗

یه سوال ازت میپرسم ، یه حس بهم میگه تو اسمت فاطمه نیست ، ربط من و تو چیه که کسی بخواد بیاد طرفداری م ...

من اسمم فاطمه اس

سوال دوم و  سوم سوال منم هست

نه من نبودم😐