2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشحال خانم احیانا شما با من مشکلی داری؟ از چیزی دلخوری؟کاری کردم ناراحت شدی؟

میشه بگی دلیل این کارات چیه؟ حرفی انتقادی گلایه ایی هر چی داری بیا رک و راست بگو

دیگه این قایم موشک بازیا و کنایه زدنا و با چند حساب مختلف اومدنا برا چیه؟

تو این سایت من فقط با شما درمورد یکی حرف زدم پس کسی دیگه خبر نداره. 

دقیقا هدفت چیه؟ میخوای به چه نتیجه ای برسی بگو من خودم زودتر میرسونمت به اون نتیجه.

این همه توهین و گفتن حرفای که یه توهمه برا چیه؟ من هیچوقت نه دوست دارم به کسی توهین کنم نه اینکه قضاوت کنم. ولی همین امروز که مطمئن شدم اومدم و این حرفا رو به شما گفتم. یه جورایی دیگه تحمل این همه تهمت و توهین رو نداشتم.

فقط اینو بدونین با تک تک اون کارها و اون حرفا قلب من شکست. درسته که اینجا مجازیه ولی بازم آدما دل دارن.چه تو این سایت چه هر جای دیگه . اگرم من کاری کردم آزرده خاطر شدین.معذرت.هرچند ...

موفق باشین.

🌱....Make the impossible,possible

خوشحال خانم احیانا شما با من مشکلی داری؟ از چیزی دلخوری؟کاری کردم ناراحت شدی؟میشه بگی دلیل این کارات ...

متوجه حرفات نمیشم ،چی داری میگی ؟؟؟؟ واضح تر بگو چی شده ؟ من به شما چکار دارم ؟ فکر نمیکنی داری تهمت میزنی ؟ چرا باید اذیتت کنم ؟؟؟؟ 

عاشق مولانا💗

خوشحال خانم احیانا شما با من مشکلی داری؟ از چیزی دلخوری؟کاری کردم ناراحت شدی؟میشه بگی دلیل این کارات ...

کی توهین کرده ؟؟؟ میشه تگشون کنی بیاد سه تایی حرف بزنیم ؟؟

عاشق مولانا💗

هرگز درباره ات بد نگفتم ، ازینکه همه متهمم میکنن به کارهایی که هرگز نکردم دیگه خسته شدم ، 

عاشق مولانا💗

متوجه حرفات نمیشم ،چی داری میگی ؟؟؟؟ واضح تر بگو چی شده ؟ من به شما چکار دارم ؟ فکر نمیکنی داری تهمت ...

من هیچوقت به شما تهمت نزدم خانم محترم. هرگز هم بد شما رو نگفتم 

به من چیکار داری؟ خداییش بگو تو این خراب شده کی دیگه غیر شما میدونست من ازت خواستم چیکار کنی؟ کی میدونست که من به تو گفتم اون یه نفر میخواد چیکار کنه و بری به دادش برسی؟؟؟کی؟؟؟؟؟

کی توهین کرده ؟؟؟ میشه تگشون کنی بیاد سه تایی حرف بزنیم ؟؟

یکی و دوتا نیستن.

ببین من کاری به کار شماها ندارم اصلااااااا

ولی نمیدونم چرا هرکی که هستین و هرکاری که دارین نمیاین رو در رو بگین بفهمم چی شده که اینطوری به من حمله کردین؟؟؟؟

میدونستی میشه افراد انلاین  تو تاپیک رو دید؟؟؟؟؟

هر چند چی؟؟؟

هر چند من کاری نکردم که بخوام معذرت بخوام. میبینی؟؟؟ من بازم نمیخوام توهین کنم. فقط لطف کن این بازی که راه افتاده رو تموم کن. به اون خانما بگو که دست از سرم بردارن. من میتونم مثل خودشون باشون رفتار کنم ولی نمیخوام جواب بی احترامیاشون رو با بی احترامی بدم.

هرگز درباره ات بد نگفتم ، ازینکه همه متهمم میکنن به کارهایی که هرگز نکردم دیگه خسته شدم ،

متهمت نکردم. تهمتی هم نزدم. بازم گفتم که نمیخوام قضاوت کنم ولی انچه که عیان است چه حاجت به بیان است

همونطور که من کاری به کار شما ندارم لطف کنین شماها هم کاری به کار من نداشته باشین. بابا خسته ام کردین میفهمی🙂؟؟؟؟؟داغونم کردین به خاطر یه چیزی که معلوم نیس چیه

من میرم از اینجا تا راحت باشین.ولی اینو بدون وقتی ما به همجنس خودمون ضربه بزنیم و سعی کنیم اونو نابود کنیم دیگه نمیشه توقعی از بقیه داشت

موفق باشی تو زندگیت.خدانگهدار

من هیچوقت به شما تهمت نزدم خانم محترم. هرگز هم بد شما رو نگفتم به من چیکار داری؟ خداییش بگو تو این خ ...

منم خسته ام ، خیلی خسته ، 

خسته از توضیح بابت کارهایی که نکردم 

فقط نمیبخشم کسایی که الکی بهم اتهام زدن 

الان تگشون کن بیان ببینم درباره کی حرف میزنی ، 

عاشق مولانا💗