2777
2789
عنوان

روزه گرفتن با ناخن ژلیش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 42 پست
خداروشکر😍تو واسه بنده خدا نماز نمیخونی واسه خوده خدا میخونی. بیین یه مثال هست مامانم همیشه میگه یه ...

کاملا درسته ازحسن نیت شماسپاس گذارم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فکر کنید زحمت بی فایده باشه اون دنیا میبینیم شماره 😂😂😂طبل تو خالی صداش بیشتره 😂😂😂😂

ماشالله از ادب  و توهماتت چن نفر تو این تاپیک فیض بردن خیلی هم اعتماد به سقف  هستی چن نفر بهت گفتن این حکمش اشتباهه بازم مسرانه یه جواب بی ادبانه به همشون میدی امثال این بنده ی خدا رو به اشتباه میندازی هم گناه خودتو زیاد میکنی هم این بنده ی خدا رو به اشتباه میندازی 

خداروشکر😍تو واسه بنده خدا نماز نمیخونی واسه خوده خدا میخونی. بیین یه مثال هست مامانم همیشه میگه یه ...

الان این چه ربطی به اون ماجرا داشت این برای کسیکه توان یادگیری نداره بله خدا خیلی مهربونه ولی دلیل نمیشه استارتر که میکنه ناخنش رو ریمو کنه انجام نده اینکارو حالا یه ماه ناخن کاشت نداشته باشه واقعا مشکل خاصی پیش نمیاد

حتی خدا خودش گفته من نمیخام برشما سخت بگیرم

عزیزجان چرافکرمیکنید مایی که میگیم نمیشه دشمن شماهستیم اگه برای مامهم نبودید بی تفاوت ازاین تاپیک رد میشدیم و میگفتیم این ته دلش قبول نمیکنه ولش. درثانی تفاسیر قران کاملا باظاهر قران متفاوته اگربراتون مهمه کامل تفسیر این ایه روبخونید. 

ددقیقا بعدش بعضیا واسه ما خدایی میکنن😂😂😂به چشم دیدم همینا زیره چادراشون چه کصاف کاریا که نکردن&nb ...

ندیده و نشناخته خیلیا رو متهم میکنی به ادعای خدایی کردن  تازه گناه چن نفرو به پای خیلیا نوشتی خدا جوابتو بده که هم استارترو گمراه میکنی هم به بقیه تهمت میزنی 

ماشالله از ادب  و توهماتت چن نفر تو این تاپیک فیض بردن خیلی هم اعتماد به سقف  هستی چن نفر ...

آقا به تو چه اصلا من اشتباه راهنمایی کردم به تو چه؟؟؟ برا با امثال خودتت صحیت کن باعی

ددقیقا بعدش بعضیا واسه ما خدایی میکنن😂😂😂به چشم دیدم همینا زیره چادراشون چه کصاف کاریا که نکردن&nb ...

عجب مگه چادریا آدم نیستن که اشتباه نکنن هر ادمی با هر پوششی ممکنه خطا کنه و نمازو روزه چه ربطی به چادرو حجاب داره این همه ادم بدون چادر که اهل نماز و روزه ان پس چین

ندیده و نشناخته خیلیا رو متهم میکنی به ادعای خدایی کردن  تازه گناه چن نفرو به پای خیلیا نوشتی خ ...

🙄👍🏽اوکی شما راست میگی🙄🙄🙄🙄🙄🙄وقته نمازه لاک پاکن بدست بشین پاک کن دیگه هم ریپ نزننن باعی🖖🏽

آقا به تو چه اصلا من اشتباه راهنمایی کردم به تو چه؟؟؟ برا با امثال خودتت صحیت کن باعی

وقتی داری  اشتباه راهنمایی میکنی واین بنده ی خدارو به مسیر اشتباه میندازی  به کسایی که اطلاع دارن  کاملا مربوطه البته ظاهرا استارتر راهنمایی اشتباه تورو به اصل راه ترحیح داده وتو ذوق مرگ شدی که حتما خیلی حالیته به هرحال زیاد مهم نیست بالاخره متوجه اشتباهت میشی ولی احتمالا اونموقع خیلی دیره برای جبران 

وقتی داری  اشتباه راهنمایی میکنی واین بنده ی خدارو به مسیر اشتباه میندازی  به کسایی که اطل ...

استارتر من از همینجا اعلام میکنم برو ناخوناتو ریمو کن اینا خودشونو کشتن از اونجایی که علامه تشیف دارن برو ریمو کک حتما و بعدش بیا اعلام کن ایناهم ذوق مرگ بشن که حرفشونو گوش دادی دیگه.... تویه ریپ زننده روهم نبینم دیگه