2777
2789
عنوان

روزه گرفتن با ناخن ژلیش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 42 پست
نماز و روزه مشکلی ندارن ولی چون برای نماز باید وضو بگیری و وضو با ژلیش نمیشه پس نمازت فقط عبادت حسا ...

باهمین ناخن غسل هم میکنم و اصلا به دلم شک نیست 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خداهم قبول کنع بنده هاش قبول نمیکنن پس قبولی بنده مهم نیست نهم نیت قلبی توعه که به خدا پناه اور ...

همون خداهم میگه اینطوری کن. اگه مامانت بگه فلان جانرو ولی توبری ناراحت نمیشه؟ 

باهمین ناخن غسل هم میکنم و اصلا به دلم شک نیست 

خب کارهای شما عبادت هستند ولی طبق احکام نماز و روزه نیستند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ببین خداهم قبول کنع بنده هاش قبول نمیکنن پس قبولی بنده مهم نیست نهم نیت قلبی توعه که به خدا پناه اور ...

اتفاقا این تو احکام خود خداست والبته درمورد احکامی که خدا صادر کرده حتما دلایلی داشته وگرنه برای من نوعی چه فرقی میکنه که کسی با لاکو ژلیش یا کاشت بخواد نماز بخونه یا با غسلی که به گردنش بمونه و روزه بگیره الکی فقط بخودش زحمت بی فایده داده دیگه 

ممنونم حرفاتون خیلی طمانینه بود🌹

خداروشکر😍تو واسه بنده خدا نماز نمیخونی واسه خوده خدا میخونی. بیین یه مثال هست مامانم همیشه میگه یه پیره مرده بوده واسه خودش نماز میخونده کلا اشتباه میخونده ولی خدا قبول داشته نماز اونو. یه مرده میره درست نماز خوندو بهش یاد بده این نه درستشو یاد میگیره نه نماز خودشو دیگه یادش میاد همش این مرده رو نفرین میکردا چرا نماز خوندن خودمو هم از یاد بردی بعدش خدا یه نفرو وحی میفرسته به این پیر مرده که نماز اول خودشو یاد بده و میگه من قبولش داشتم نمازشو اشتباهم بود قبول.  داشتم چون نیتش ممهم بود مهم بود قلبا داشت میخوند

همون خداهم میگه اینطوری کن. اگه مامانت بگه فلان جانرو ولی توبری ناراحت نمیشه؟ 

دقیقا کسایی که ادعاشون میشه ناخون لاک زده شده نمازو باطل مبکنه همین آدما چه کصافت کاریا که نمیکنن ب این فکر نمیکنن بعدش به فکره لاک ناخونن برو بابا

اتفاقا تو احکامی که خدا صادر کرده حتما دلایلی داشته وگرنه برای من نوعی چه فرقی میکنه که کسی با لاکو ...

شما فکر کنید زحمت بی فایده باشه اون دنیا میبینیم شماره 😂😂😂طبل تو خالی صداش بیشتره 😂😂😂😂

گل دختر ادب آداب داره اگه برا دل خودته که هر کاری میخوای بکن اصلا با زبان خودت ی سری کلمات که دلت میخواد بگو ولی اگه به خاطر خود خدا میخای نماز بخونی و روزه بگیری اون طوری که خودش گفته دوس داره و میپسنده باید بخونی 

دقیقا کسایی که ادعاشون میشه ناخون لاک زده شده نمازو باطل مبکنه همین آدما چه کصافت کاریا که نمیکنن ب ...

چه ربطی داره یعنی من یه مفسد فی‌الارض باشم و بهت بگم نمازبالاک نمیشه چون خودم خلافکارم حرفمم دروغه؟ کصافت کاری یکی چه ربطی به دین وایمان بقییه داره 😑

2790
2778
2791
2779
2792