2777
2789
عنوان

بیاین بگین شوهرم وابسته س یا نه

176 بازدید | 12 پست

دوران عقدیم دوماهه تازه رفته سرکار مالی مستقل شده اونم نه کامل تا حالا از باباش می‌گرفته پول تو جیبی . به من خیلی ابراز علاقه می‌کنه . ولی کلا خجالتیه خودته باباش خیلی نزدیکم نمیاد که سر این موضوع کلی ناراحت شدم گریه که میکنم میبینم انگار از ته دل غمگینم اما خانوادش یه جوری ن اگه ببینن نثلا دعوامون شده نگاه نمیکنن به هیچی من و مورد حمله قرار میدم بی احترامی میکنن البته شوهرم دیگ جلوشونو گرفت بهتر شدن ولی بازم دل خوشی ندارم ازشون.مشکلم اینه الان یه سال از عقدمون میگذره اگه یه روز خونه ما باشیم روز بعد باید بریم خونه پدر مادرش قطعا همش میگن بیاین جای ما پشیمون باشین ولی وقتی اینجوری باهام کردن دل خوش ندارم هروقتم بحث خانوادشون میکشم وسط اعصابش خورد میشه دفاع می‌کنه میگه مال چندماه پیشه تموم شده ولی من تو ذهنم حلش نکردم خصوصا وقتی میبینم انقد ازشون دفاع می‌کنه دلم آتیش میگیره من پشت سرشون ممکنه گله کنم اما تورو شون هیچی نگفتم شوهرمو همش میگه اونا چند ماهه کارت ندارن تو هی پشتون بد میگی میگم هب اونا جلو روم میگن من پشتشون .اعصابم از دستشون داغونه خیلی عزیز دردونه شونه مثلا هرچند از وقتی من اومدم یهو یادشون اومد پسر آخر دارن چیکار کنم به شوهرم میگم از این خونه اون خونه موندن خستم میگه چاره نیست تا عقدیم همینه اما من نمیخواهم برم پیششون واضح بگم ازشون بدم میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمتر پیش همسرت گلایه کن چون از چشمش میفتی و دیگه همیشه حقو ب اونا میده روبرو هرچی بهت گفتن جوابشونو بده تا پررو نشن و پشت سر اصلاااا درموردشون بدنگو ازشون پیش شوهرت...شوهرتم وابسته خونواده شه فعلا این دیگه هنر خودته ک بتونی بعدا وابسته ش کنی.سعی کن از ۵بار رفتن فقط یبار بری خونه شون

سعی کن جلواونا دعوا نکن مسائلت رو بااحترام درخلوت ب همسرت بگو بعدم وقتی ازت دفاع کرده یعنی از اونا مهم تربودی براش مثلا با احترام بهش بگو عزیزم مادرت مثل مادرخودم برام محترم اما از حرفش ناراحت شدم مطمئن باش احترام ک احترام میاره شماهرچی بخوای واضح تربهشون حرف بزنی بدترمیشع 

عزیزم روابطتون رو کنترل کنید . هنوز تو دوران عقد آنقدر واسه خودتون دشمنی تراشی نکنید .

ادما جدا از خانواده هاشون نیستن . پس سعی کنید روابطتون رو بر مبنای احترام بذارید . 

چه کاریه آخه شما پشتشون بد میگید اونا تو روتون . 

دوست باشید با هم بابا 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

پشت خونواده همسرت بد نگو حتی اگه بدترین ادما باشن 

جلو روی شوهرت سیاست داشته باش بگو بابا مامانشو دوس داری چقد و از خوبیاشون بگو تا اگه خونوادش پشت سر تو بد گفتن شوهرت پشتت در بیاد بگه زنم با شما ها خوبه شما پشتش بد میگید اینجوری شوهرت بیشتر هواتو داره

اگه نمیخوای بری خونشون همش برید بیرون رستوران پارک مسافرت با دوستاتون برید گردش سینما 

شوهر منم همینطوری بود همیشه طرف خانواده‌اشو می‌گرفت در صورتی که خانواده‌اش بی‌دلی با من بد بودن اولاش هی گفتم درست میشه یکم که زمان بگذره وابسته من میشه و دیگه سمت خانواده‌اش نمیره خیلی،ولی هرچی گذشت فقط بدتر شد هم خودش هم خانواده‌اش حتی خانواده‌اش کاری کردند تا پای طلاق پیش رفتیم بعد از چند سال عذاب کشیدن مجبور شدم براشون دعا بگیرم تا دست از سرم بردارن خدا ازشون نگذره آدمو مجبور می‌کنن به چه کارایی ولی حداقلش الان از دستشون آسایش دارم و شوهرم پیش خودمه و دیگه از خانواده‌اش تاثیر نمی‌گیره