2777
2789
عنوان

میخام خودمو بندازم جلو ماشین امروز

268 بازدید | 30 پست

🙂کسی ک۴سال باهاش بودم دیشب منو ناامید کرد گف همه چی تمومخ میخام تنهای تنها باشم نمیخام باهام باشی دست ا سرم بردار(: 

🙂ایقد نفس کشیدن برام سخته شب روزم گریه اس تنها چیزی ک میتونه راحتم کنه مرگه 

ایقد درد دارم ربطی ب اون نداره ک ولم کرد خودم نمیتونم ادامه بدون حتی نمیتونم بدون اون زندگی و تصور کنم:... 

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد راحت برید  چش بود

ما ایقد کات کردیم و باز اشتی کزدیم این بار گف واقعا میخام برم 

خیلی این روزا هم درگیره اصن حالش خوب نیس نمیدونم 

خیلی اذیتم کرد.. 

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

خودتو بنداز جلو ماشین همینی ک ولت کرده نه یه بنده خدا 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

هم خودت ناقص میشی هم یکی دیگه رو بدبخت میکنی هم خونواده تو داغون میکنی حالا ببین پسره ریقونه ارزش ...

پسره ارزش نداره ولی مگ دل ادم اینو حالیش میشه؟کل روزم گریه هست

خودت هیچی  اون راننده بدبخت چ گناهی کرده تو این گرونی هم دیه بده هم ماشینش خراب بشه بخاطر دوست ...

خب دیه نمیگیرم