2777
2789

اول از همه ژل شستشوی متناسب با پوستتون 

بعد تونر درمالوگ و ویتالایر 

۳_سرم پوستی نیاسینامید اوردینری زدم واسه من خیلی خوب بود برای بعضیا ممکنه نتیجه نده

۴_سرم آبرسان رویوال

۵_ابرسان لورال

۶_سرم ویتامین c

۷_ضد آفتاب چوسان 

هفته ای ی بار اسکرابش میکنم با دونه های ریز قهوه 

برای جای جوشم از سرم ضد جوش راکوتان استفاده کردم ولی ده دقیقه میزارم رو پوست بمونه بعد میشورمش 

در آخر آب زیاد بخورید

++++++من از تجربه ی خودم گفتم حتما با پزشک مشورت کنید و تحقیق کنید چون هر پوستی با پوست دیگه متفاوته+++++

:)                             

خیلی خوبه اینکه واسه خودتون وقت بزارید خیلی خوبه حال آدم عوض میشه .افرین بهتون .من صورتم لک داره و همه راهها رو رفتم جلوی اعتمادبه نفسم رو کمی گرفته

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم این همه چیز به صورتم بمالم خوب میشه:/

خب دقیقا واسه ی هر کاری باید پیگیر بود و صبر کرد ی شبه ک نمیشه حالا من گفتم شاید به درد یکی خورد عزیزم

خیلی خوبه اینکه واسه خودتون وقت بزارید خیلی خوبه حال آدم عوض میشه .افرین بهتون .من صورتم لک داره و ه ...

مچکرم عزیییزم صورتتون برای چی لک داره و چجوریه شاید بدونم چی خوب باشه براش

خب دقیقا واسه ی هر کاری باید پیگیر بود و صبر کرد ی شبه ک نمیشه حالا من گفتم شاید به درد یکی خورد عزی ...

دستت درد نکنه من که حوصله ندارم یه ضدآفتاب بزنم پوستم بشدت دهیدراته شده چون در معرض نور خورشیدم

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
دستت درد نکنه من که حوصله ندارم یه ضدآفتاب بزنم پوستم بشدت دهیدراته شده چون در معرض نور خورشیدم

این ضد آفتاب من هم محافظه هم آبرسان خیلی خوبه دو منظورست کره ایه 

من شنیدم که اسکراب به لایه بیرونی پوست آسیب میزنه و دونه های اسکراب با مالش روی پوست ((هرچند خیلی ریز هم باشن و برند معتبر هم باشن ))باعث میشن لایه بیرونی و سطحی پوست خراشیده شه که این خودش یه آسیب به پوست هست و این خرا ش ها زمان میبره تا پوست خودش ترمیم شه و همینطور باعث میشه پوست چربی اش به سطح پوست نفوذ کنه و ظاهر پوست چرب میشه ((ممکنه پوست اصلا چرب هم نباشه ))اما باعث میشه که یه را خروجی پیدا کنن که چربی پوست بیاد سطح 

ویتامین c شمشیر دولبه اس 

ممکنه برای یه سری های باعث جوش زیاد بشه

و یا ممکنه پوست تا چند درصجه روشن تر بشه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

من شنیدم که اسکراب به لایه بیرونی پوست آسیب میزنه و دونه های اسکراب با مالش روی پوست ((هرچند خیلی ری ...

من اینو درباره‌ی اسکراب با دونه های درشت و خیلی زبر شنیدم  باز میرم تحقیق میکنم مرسی بابت اطلاعات