2777
2789
فقط منم که از بوی واژنم خوشم میاد؟🤦‍♀️

😂😂😂😂😂اره فک کنم 

وقتی عفونت باشه بوش خیلی بده یروز ک لباس زیرو عوض نکنی بو هم خودتو هم اطرافیانو اذیت میکنن

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
اره من چون شغلم ی جوریه باید هر روز برم حموم و لباسامو عوض میکنم خوب میترسم ی کرم بگیرم خوب نباشه🥲

عزیزم فعلا مترونیدازول بخور بعدا برو پیش دکتر چون عفونت زنانه چیزی نیس ک سر سری بگیریش 

از عنبر نسا هم استفده کن

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂اره فک کنم  وقتی عفونت باشه بوش خیلی بده یروز ک لباس زیرو عوض نکنی بو هم خودتو هم اط ...

ببخشید ولی من وقتی دو سه روز حمام نرم اونوقت بوش معلوم میشه فکر نمیکنم از عفونت باشه به هر حال واژن خودش یه بویی داره دیگه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ببخشید ولی من وقتی دو سه روز حمام نرم اونوقت بوش معلوم میشه فکر نمیکنم از عفونت باشه به هر حال واژن ...

اره میدونم اون بوی ترشحات طبیعیی واژنه ک اونم بوش انچنان خوب نی😂😂

اره میدونم اون بوی ترشحات طبیعیی واژنه ک اونم بوش انچنان خوب نی😂😂

ولی من دوسش دارم فکر کنم دیوونه ای چیزی هستم🤦‍♀️😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ولی من دوسش دارم فکر کنم دیوونه ای چیزی هستم🤦‍♀️😂

نه هرکی از ی ی بویی خوشش میاد حالا خوبه پول نمیخوتد تا میتونی بو کن😂😂

نه هرکی از ی ی بویی خوشش میاد حالا خوبه پول نمیخوتد تا میتونی بو کن😂😂

وای نمیری دختر🤣🤣🤣

عزیزم من حرف بوی زدم فقط خواستم بزرگ تر ها راهنماییم کنم مثل یک مادر 😔من ک چیزه بدی نگفتم حتما شرای ...

دو بسته فیتو واژکس بخر هر شب داخل واژن بذار 

خوب میشی 

تند تند شو ر ت عوض کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن