2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشخصه 

خانوم محترم نی نی سایت سایت زنان و مسائل مربوط ب اونهاست. وقتی کمک لازم داره چرا نباید بپرسه؟ مگه چی گفته بیچاره؟ ببخشید ک طراح سایت قبلش با شما مشورت نکرده ک چ سوالاتی پرسیده بشه اینجا

حتی صفحه اول و اصلی سایت موضاعات بدتر از اینم توضیح داده شده توسط خوده سایت بعد شما تعیین میکنی عفت کلام چیه؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
گاها واقعا بد حرف میزنم قبول دارم  ولی واقعا فکر نمیکردم ناراحت بشی ببخش

ن جانم این چ حرفیه الان ناراحت نیستم واقعا خوب دیگه بعضی وقتا ادم ی سری حرفارو اشتبا متوجه میشه و واکنش نشون میده اصلا اشکالی نداره 

ارام باش فقط تو کامنت اولمو دیدی ؟ سعی کن قضاوت بیخود نکنی گلم

فعلا ک شما قضاوت بیجا کردی و بحث عفت کلام و کشیدی وسط

زنای بیچاره با مادر و خواهر و مادرشوهر نمیتونن صحبت کنن اینجا مجازیه و براشون راحتتره گفتنش همونم دریغ بشه ک هیچی

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
فعلا ک شما قضاوت بیجا کردی و بحث عفت کلام و کشیدی وسط زنای بیچاره با مادر و خواهر و مادرشوهر نمیتون ...

شما از ی جای دیگه دلگیری حق میدم

بیش از حد خودتو ناراحت نکن گلم

بین من و استاتر حل شد ،منم متوجه شدم که اشتباه بود کارم

شما حالا خودتو ناراحت نکن گلم

نظرت درباره دکتر زنان و عفت کلام چیه دخترم؟

حالا چرا گوز و به شقیقه ربط دادی اصلا مطرح کردن مشکل زنانش چه ربطی به عفت کلام داشت؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.