2777
2789
حرفتون درسته عزیزم که باید بره دکتر و قطعا دکتر باید تشخیص بده عفونته یا نه اما ایشون گفته فعلا شرای ...

اره گفتن خیلی ازشون ممنونم خدا خیرشون بده خیلی ممنون گلم ک جواب دادی🥲

زاج بگیر. بکوبش و با همین وسیله های یه بار مصرف که از داروخونه میشه تهیه کرد قبل خواب بریز داخل و.ا. ...

عزیزم زاج چیه و اینکه من هنوز دخترم مشکلی ک نداره🥲قراره ی مدت دیگه ازدواج کنم انقدر استرس دارم اخه خیلی اذیت میشم ن من اصلا از ش ورت استفاده نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون یه آدم مریضه فکر نمیدونه اینجا سایت بارداریه سوالات باید درمورد اینجور چیزا باشه نه جاری و ماد ...

یکم خودت هم احترام خودتو حفظ کنی بد نیستا

تو که ادعا داری با شخصیتی این از حرف زدنته

من قبل حرف تو معذرت خواستم ازش

یادبگیر دعوا رو اتیششو بدتر نکنی ادم مریض 

برو دکتر نمیتونی برو خانه بهداشت‌.خدایی چه فکری میکنید راجع به سلامتتون توصیه از هر کسی میگیرید؟!؟

واقعا من چون فعلا شرایطشو ندارم مجبورم الان ی کاری بکنم این بو از بین بره😔

عزیزم زاج چیه و اینکه من هنوز دخترم مشکلی ک نداره🥲قراره ی مدت دیگه ازدواج کنم انقدر استرس دارم اخه ...

خب پس نمیشه:/

درمانت عنبرنسا اونم بپرس نمی دونم باید واسه نر باشه یا ماده

راستی آب آبلیمو زیاد بخور  زینک و ویتامین سی بخور  زاج بزاری هم بشدت اون قسمت جمع میشه ه ...

اخه از زاج چجوری استفاده بکنم و اینکه من هنوز دخترم مشکلی ک نداره از این زاج چند بار استفاده بکنم ک جوابگو باشه🥲

❤️🫂🥲 ناراحت نشو خب؟🧡 من بد بود رفتارم واقعا درست میگی حق با توعه❣️

ن عزیزم اشکالی نداره خوب توام اولش متوجه نشدی اینجوری برخورد کردی اشکال نداره گلم ❤

ن عزیزم اشکالی نداره خوب توام اولش متوجه نشدی اینجوری برخورد کردی اشکال نداره گلم ❤

فداتشم💗🥲دقت نکردم حقیقتا موقع جمله بندی🫂🧡 امیدوارم از دستم دیگه ناراحت نباشی حقیقتا کارم واقعا زشت بود🥲