2777
2789
چرا میپری وسط حرف با تو کی حرف زد؟

عزیزم ناراحت نشی ازم ولی

ولی یکم تند حرف میزنی 

ممکنه کسی ازت دلخور بشه  

بزرگترن احترامشون  واجبه .

ببخشید گلم🌸

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد مرتب استفاده نکردی عزیزم برا این که نتیجه بده باید روزی سه دفعه مرتب استفاده بشه وگرنه با یکی ...

اصلا برای هر عفونتی خوبه 

من عفونت گوش داشتم با همین خوب شدم ولی باید هر روز دود بدن تا جواب بگیرن با یکی دوبار فایده نداره

❤️ درسته قبول دارم اشتباهمو اره متوجه شدم گلم💗 من حتی از استاتر معذزت خواستم بقیه هستن که دارن کش ...

ممنون عزیزم🌸

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

بنظرم برو دکتر حتما..... عفونت های ک بنظرمون ساده هست ممکنه سلامتمون رو ب خطر بندازن مثل من که...&nb ...

😔امیدوارم تا اخر این ماه بتونم برم دکتر چون دیگه خیلی خسته شدم عزیزم خدابد نده😔

مرسی که گفتی 😍🌹

خواهش میکنم قشنگم🌸

به هر حال بدون پیگیری درست نمیشه بدتر میشه با دوره درمانشو بگذرونی حتما خدایی ناکرده نازایی چیزی میا ...

اره سعی میکنم تا اخر این ماه حتما برم 😔دیگه دارم عذاب میکشم