2777
2789

حاضرررر بخدا هچی توش نی

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من الان خالیه خالیه چون دارم اسباب کشی میکنم انشالله جا به جا شدیم دوباره میچینم توش رو

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

منم ....

هیچی نداریم اونوقت شوهرم و برادرهاش تصمیم گرفتن برای مادرشون مبل عوض کنن 😒 هر نفر 6تومن باید بده 😑

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من شوهرم سعی میکنه از چیزای دیگ مثل لباس خریدن و مسافرت و... بزنه امه اکثر مواقع گوشت.مرغ. ...داشته باشیم 

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
واااا مگه واجبه 

دیگه دستور دادن باید انجام بشه ...دیشب هم جاریم بنده خدا چندساله برای خودش و بچهاش لباس نگرفته یه دعوا راه انداخت و رفت خونه باباش ....

این خانواده شوهر اخر ما عروسهارو دق میدن😔

دیگه دستور دادن باید انجام بشه ...دیشب هم جاریم بنده خدا چندساله برای خودش و بچهاش لباس نگرفته یه دع ...

توام بگو مه یخچالمون خالیه دمه عید مبل گرفتن مادرشوهرت واجبه مگه

توام بگو مه یخچالمون خالیه دمه عید مبل گرفتن مادرشوهرت واجبه مگه

گفتم ....شوهرم گفت برات میخرم فوضولی نکن ...دلمون میخواد مبل بخریم ...تازه همه سرلج بااون بنده خدا برداشتن و میگن اره طلاقش بده ما باهم پول میذاریم مهریش را بدی☹️ انقدر که این پسرها بچه ننه ان ...خدانکنه کسی با مادرشون مخالفت کنه پای جونش هم میمونن چه برسه زندگیش😡