2777
2789
عنوان

از نامزدم خسته شدم دیگه دیونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 58 پست
نه آخه چرا بگم زود بوده بالاخره اطرافم خیلیا بودن که حتی تو سن کمتر هم ازدواج کردن  شرطایی که ...

پدر و مادرم دیروز بم گفتن چه اشکالی داره تو خونه بگیرن تو چیکار داری بشون گفتم تو چیکار داری یعنی چی قبل عقد خوب. بلد بودید بم وعده وعید بدید دیشب خیلی حالم بد بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر و مادرم دیروز بم گفتن چه اشکالی داره تو خونه بگیرن تو چیکار داری بشون گفتم تو چیکار داری یعنی چی ...

حق داری 

من خودم عقدم روز خاستگاری گفتن جشن نمی‌گیریم منم قبول کردم اصلا برام مهم نبود 

ولی خوب دلمم میخواست یه جشن بگیرم اما به خاطره یه سری مشکلات نمی‌گیرم حتی شوهرمم گفت جشن بگیریم گفتم دیگه نمیخوام ناراحت هستم خیلیم گریه میکنم ولی خوب نگرفتنش واسم بهتره چون اعصابم بهم نمیریزه دیگه 

حق داری  من خودم عقدم روز خاستگاری گفتن جشن نمی‌گیریم منم قبول کردم اصلا برام مهم نبود  ...

من بعد اینکه اومدن خواستگاری دیگه نشون شدم سه ماه گذشت از عقد خبری نبود پدرم رفت گفت به خالم مسخرمون کردید چرا پس نمایید عقد کنین فقط اسم رو دخترم گزاشتید که چی من عقدمم با دعوا بوده حتی قرار نبود واسم طلا بگیرن پدرم گفت یا واسش میگیرید یا اصلا عقد نکنن

من بعد اینکه اومدن خواستگاری دیگه نشون شدم سه ماه گذشت از عقد خبری نبود پدرم رفت گفت به خالم مسخرمون ...

منم واسم هیچی نگرفتن حتی عقدمون هم به خانوادش خبر ندادیم 

فقط روز خاستگاری دیدمشون یه مدت هم تلفنی حرف می‌زدیم فقط فوحش و توهین میکرد هر مناسبتی هم که میشد می‌گفت ما رسم نداریم 

منم واسم هیچی نگرفتن حتی عقدمون هم به خانوادش خبر ندادیم  فقط روز خاستگاری دیدمشون یه مدت هم ت ...

من تا حالا از وقتی که عقد کردیم واسه خودم لباسم نگرفتم واسه عید هیچ خرج نکردم گفتم گناه داره قرض داره داره وسایل خونه رو میگیره اذیتش نکنم 

حتما عروسی رو بگیر زیر بار نرو غلط کرده وقتی نداره اومده خواستگاری ایندتو تباه نکن 

دیشب بش گفتم یعنی وقتی اومدی خواستگاریم هیچ ته جیبت نبود فکر نکردی می‌خوام عروسی کنم باید براش طلا بگیرم عقد بگیرم خونه رو کامل کنیم عروسی میخواد. که الان میگی ندارم ندارم 

دیشب بش گفتم یعنی وقتی اومدی خواستگاریم هیچ ته جیبت نبود فکر نکردی می‌خوام عروسی کنم باید براش طلا ب ...

اصلا زیر بار نرو 

تاحدی میشه مردا رو درک کرد 

یه بار بیشتر عروسی نمیکنی که