2777
2789
عنوان

چجوری شوهر پولدار تور کنم؟🥲🤧

280 بازدید | 12 پست

قیافم همه میگن خیلی خوبه قدمم بلنده و خوش تیپم تقریبا تو چشم میزنم ولی سالی یبارم از خونه بیرون نمیرم که کسی ببینتم حتی دوست پسرم ندارم.میترسم بمونم رو دست خانوادم😂😂البته الان سنم کمه

چجوری شوهر پولدار پیدا کنم؟کجاها باید برم تا دیده بشم😆

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولدارا زن نمیگیرن عزیزم

پس چرا هرچی پولداره اطراف ما زن گرفته😁

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

پولدارا زن نمیگیرن عزیزم

الکی میگی الان رفیقم یه شوهر پولدار تور کرده کیف کن عروسی تو گرون ترین تالار چند نوع خورشت فسنجون و تو هر دیگ نصف گوسفندو‌ گذاشته بودن پذیرایی و عالی و....💔🥲

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

استاد دانشگاه  ( در دانشگاه ) نمايشگاه دار (بنگاه - نمايشگاه ماشين ) كارمند ( ادارات )  دك ...

دستخوش😂

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

جاهای پولدار نشین برو مثلا برو یک شرکت لول بالا برای کار کردن  آژانس‌های هواپیمایی که تورهای ا ...

حتما😁