2777
2789

۱۸۰وامه ک ۶ ماهه ثبت نام کردم هنوز نوبتم نشده

مامانم ۳ تومن حقوق بازنشستگی میگیره

پدرمم ی کارمنده با حقوق پایین

چند جا واسه وام اسم نوشتیم ولی نوبتمون نشده

اخرش بابام مجبور میشه خونه با ماشینشو بفروشه

خودمم ۶ ماهه ارایشگری شروع کردم مشتری ندارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

واسه جهیزیه خونه بفروشی ک آخرش همسرت بگه وظیفه بود!

خب بدون وسیله ک نمیتونم برم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه جهیزیه خونه بفروشی ک آخرش همسرت بگه وظیفه بود!

بله تو کشور ما جهیزیه رو وظیفه زن میدونن

نگیر چه اشکالی داره؟

چند تا تیکه واجبارو بگیر

چندشب پیش یه جا مهمون بودیم دختره باباش کارگر بود فقط فرش و بیخچال داده بود پسره همه چیو گرفته بود البته فقط ضروری ها. به جاش سرویس طلا اینا نخریده بودن براش

زندگیشونو ساده شروع کرده بودن خبلیم قشنگ بود

خونه مگ چقدر دارین ک بفروشین برا جهاز!!!

خونه ای ک داخلشیم 

۲ میخرن

طلا نداری بفروشی؟ حداقل ۵تیوه بزرک باید با داماد باشع ،ایشون باید رعایت حالت رو کنه و کمک کنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نگیر چه اشکالی داره؟ چند تا تیکه واجبارو بگیر چندشب پیش یه جا مهمون بودیم دختره باباش کارگر بود فق ...

مادرشوهرمم همینطوریم زخم زبون میزنه 

شوهرم تیکه مینداره

تی وی یخچال ماشین لباسشویی گاز اسپیلت و پکیجا و لوسترا را همسرم خریده 

باقی چیزا به عهده منه

طلا نداری بفروشی؟ حداقل ۵تیوه بزرک باید با داماد باشع ،ایشون باید رعایت حالت رو کنه و کمک کنه

نه طلا ندارم