2777
2789
عنوان

خودتون خانوادتون روزه میگیرید یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 73 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیگیرم ولی خانواده میگیرن

چرا؟؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

همسرم نمیگیره خودمم شیر میدم کاش میتونستم بگیرم عاشق ماه رمضونم ماه برکته

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خانوادم نمیگیرن خودم دوس دارم بگیرم خیلی کمخونم اما میخام چندکیلو لاغر کنم فرصت خوبیه 

بگیر .کم خونی خرما و سویق عدس بخور.....ولی پرخوری نکنی.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من که ۲ هفته پیش کرونای شدید گرفتم و غیر ازون همیشه افت قند دارم

شوهرم میگه هنوز بدنت ضعیفه نگیر

ولی فردا رو میگیرم ببینم چی میشه

شوهرم هم دیابت داره نمیتونه بگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری