2777
2789
عنوان

خودتون خانوادتون روزه میگیرید یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 73 پست
عزیزم سوالی داشتم اطلاعی دارید برای اینکه شیر مادر زیاد بشه چه کار باید کنیم؟

عطاری عرق شیرافزا بگیرید. کله پاچه هم خوبه شیر خیلی زیاد میکنه. پسته و شیر پسته و شیر خرما هم عالین

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افطار کردید دیگه شام نخورید. شام رو ساعت 12 اینا بخورید. اینقدر راحت میشید. ضمنا عسل را بمکید خیلی ج ...

نه شام نمی‌خورم اگرم بخوریم همون ساعت ها مرسی از راهنماییت

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
پسرم ۱ سالشه‌ هنوز وابسته به شیر منه ولی ان شاالله خدا توفیق بده از فردا میگیرمفقط نگران شیرمم که یه ...

اگر بچه ات شیر زیاد میخوره نباید بگیری. شیرت تلخ میشه بچه بی اعصاب میشه یکی دو روز امتحان کن اگر دیدی داره بی اعصاب میشه نگیر

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
باور کن دوس داریم ولی نمیتونیم سخته

سخت که هست ولی شیرینه. خدا هم کمک میکنه

خدا قربونش برم .کاش کمک بچه های غزه کنه که جمهوری اسلامی کمک نکنه

😃😃😃😃

اگر بچه ات شیر زیاد میخوره نباید بگیری. شیرت تلخ میشه بچه بی اعصاب میشه یکی دو روز امتحان کن اگر دید ...

بله قصدمم همینه چند روز بگیرم ببینم چی میشه

آخه خیلی قضایی دارم بارداری و شیردهی قبلی ۹۰ روز قضا دارم