2777
2789

سلام🖐

من خیلی زود جوش میارم و عصبی میشم هر موقع چیزی طبق میلم نباشه یا اونجوری که میخوام پیش نره عصبی میشم و دلم میخواد داد بزنم یا یه چیزی پرت کنم و بشکونم تا آروم بشم یا کسی در حقم بدی کنه یا نیش و کنایه بهم بزنه دیگه از اون آدم متنفر میشم و دیگه نمیتونم ببخشم و فراموش کنم.

حالا شوهرم تقریبا یکسال هست ازم میخواد بچه دار بشیم، منم چون اخلاقمو میدونم میگم نه و اونم میگه اگه بچه بیاد درست میشه. ممکنه در این مورد راهنماییم کنید؟

در ضمن اینم بگم که ما با مادرشوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم و شوهرم خیلی هوای خانوادشو داره از هر نظر بخصوص مالی مادرشوهرمم برای مخارجش با اینکه یه شغل خونگی داره بجای اینکه از شوهرش پول بگیره از شوهر من پول میگیره که من کاملا مخالفم و سر این موضوع خیلی بحث میکنیم و چون خونه نداریم میگم بیشتر حواست به من و زندگیمون باشه ولی خب اون کار خودشو میکنه.

بنظرتون اگه بچه بیاد این اخلاقش درست میشه یا نه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید🌹

نخیر درست نمیشه تازه فضولیای مادرشوهرت تو زندگیت و تربیت بچت و بچه داریت بیشتر خواهد شد مطمعنم ۱۲۰در ...

باید چیکار کنم برم و طلاق بگیرم یا بشینم و خرج کردن محبت و پول شوهرمو در حق مادرش و بچه خواهرش تماشا کنم؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید چیکار کنم برم و طلاق بگیرم یا بشینم و خرج کردن محبت و پول شوهرمو در حق مادرش و بچه خواهرش تماشا ...

راه سوم هم بی اعتنایی و انعطاف. خونسردیه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

باید چیکار کنم برم و طلاق بگیرم یا بشینم و خرج کردن محبت و پول شوهرمو در حق مادرش و بچه خواهرش تماشا ...

نه بابا بچه نیاریا به هیچ وجه 

این اخلاق شوهرت تا از اون خونه نری درست نمیشه باید از خانوادش دور بشی 

نه بگو تا خونه جدا نگیری و وضع مالیمون بهتر نشه از بچه خبری نیست شاید به این دلیل از خانوادش جدا بشه اونوقت کم کم وضع بهتر میشه ولی اگر بمونی همونجا و بچه بیاری دیگه هم خیالش راحت میشه هم دخالتها و درگیری ها بیشتر میشه