2777
2789
عنوان

معجون چاقی بوعلی سینا

13909 بازدید | 11 پست

سلام بچه هامن برادرم معجون چاقی بوعلی سینا رو مصرف کرده تقریبا ۲ماه بعد از روزی که شروع کرده بدنش جوش زده ولی الان جوشاش مثل زخمه کسی اینطور شده؟! ممنون میشم جواب بدین🥺

معلوم نیس تو موادش چیا زدن

اصن این داروهای چاقی و لاغری خوب نیس

بره دکتر پوست زودتر 

تا چندروز دیگه عیده اعتماد به نفس داشته باشه بیاد بیرون 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

سلام عزیزم 

توجه شما رو به پستی از دکترم جلب می کنم : 

این دفعه این چیه مُد کردین؟ چند روز پیش هم یکی از مراجعینم میگه به بچه پنج ماهه بیسکویت سویق دار داده ..بچه اسهال شدید پیدا کرده بود با زخم ناحیه پوشک .

خواهش میکنم به این فرآورده های مثلا خونگی که اخیرا هم خیلی زیاد شدن اعتماد نکنید، بخاطر:

قارچ و کپک( که دیده نمیشن در ظاهر)

کهنگی مواد اولیه 

احتمال اضافه شدن موادی مثل کورتون برای چاقی یا شیشه برای لاغری .

هی نگید : من از جای معتبری میخرم که پیج داره و توی پیجش مرتب مواد اولیه ش رو نشون میده ! 

اولا مگه شما مطمئنید همیشه همون کاری را که جلوی دوربینش انجام میده توی خونه ش هم انجام میده؟!

ثانیا مگه شما میدونید توی اون مواد اولیه چقدر مواد کهنه یا آلوده به کپک وجود داره؟!

کانال کلینیک تغذیه 👇

Drzahrab1@

dietclinicz1@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  توجه شما رو به پستی از دکترم جلب می کنم :  این دفعه این چیه مُد کردین؟ چن ...

ایشون در خصوص سویق ها گفته بودن 

شما هر دارویی که از عطاری می گیرید رو این موارد رو باید بهش توجه داشته باشید 

متاسفانه گاهی مواد غیرمجاز و بعضاً پر عارضه بهش اضافه میشه 

معلوم نیس تو موادش چیا زدن اصن این داروهای چاقی و لاغری خوب نیس بره دکتر پوست زودتر  تا چندر ...

اصلا نمیدونم چرا اینطورشد بدنش گوشاش زخم میشه جاش مثل دکمه قرمز میمونه تقریبا قرمز خیلی پررنگه 

من گرفتم مصرف میکنم سرچ کردم تو دیجی کالا نظرات زده عوارض وحشتناکی داره آسیب به زانو ومفاصل ،خودمم الان درد زانو دارم درد مفاصل و سفت شدن ؛ من فکر کردم اوایل مصرف فکر کردم یه  معجون تقویتی و ترکیبات گیاهی داره  اینجا هم کسی عوارض نذاشت براش 🥺 تو نظرات خوندم