2777
2789
کمتر بیا گوشی وقتتو میگیره ولی تموم میشه چه رشته ای 

دارم کمش میکنم

تجربی

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان انشالا موفق باشی 

مرسی عزیزم همچنین❤️

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

دیروز عصر کمی خوابیده بودم ، حدود ۴۰ دقیقه بیدارم 

پاشدم ظرفها رو شستم و خونه رو مرتب کردم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من نیز هم بیدارم نماز صبح 💪😂

التماس دعا

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
این جا چقدر ما مومن داریم 👀همه دارن روزه میگیرن احساس تنهایی کردم

خب روزه واجبه دیگه ، نگیری چند برابرش باید جبران کنی

نی نی سایت جای زنهای مذهبی و کمی زن ستیزه البته حمله نکنید بهم 

همه نوع قشر همه جا هست