2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این حس ششمها و نمی‌دونم اونایی که به جادو جمبل و دعا اعتقاد دارن 

اوف نگو من میترسم ازشون وقتی کسی هم بشناسی بهت خوراکی چیزی میدن تعارف میزنن نتونی نه بگی و بخوریش هزاربار میمیرم زنده میشم 

اوف نگو من میترسم ازشون وقتی کسی هم بشناسی بهت خوراکی چیزی میدن تعارف میزنن نتونی نه بگی و بخوریش هز ...

بابا آخه من اصلا یه این چیزا اعتقاد ندارم اینا همش تله پول هست برای دعا نویس ها 

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
بابا آخه من اصلا یه این چیزا اعتقاد ندارم اینا همش تله پول هست برای دعا نویس ها 

میدونم بابا اما هرچی بگردی باز چند تا ک س خ ول پیدا میشن که ازاطراف آدم برن دنبالشون

آره این حس ششمها و نمی‌دونم اونایی که به جادو جمبل و دعا اعتقاد دارن 

منم مخالفم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
برا کسایی که مذهبین دیگه ...

ربط به مذهبی بودن نداره،  آدم یا مسلمانان هست یا نیست ،اگر مسلمان نیست که هیچ، اما اگر مسلمانه باید روزه بگیره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ربط به مذهبی بودن نداره،  آدم یا مسلمانان هست یا نیست ،اگر مسلمان نیست که هیچ، اما اگر مسلمانه ...

والا از بچگی به دنیا اومدیم گفتن مسلمانید دیگه الان ۹۸ذرصد ملت ایران مسلمانن ولی فقط دو درصد بهش اعتقاد دارن

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
والا از بچگی به دنیا اومدیم گفتن مسلمانید دیگه الان ۹۸ذرصد ملت ایران مسلمانن ولی فقط دو درصد بهش اعت ...

خود دانید