2777
2789

ماعقدکردیم ولی صیغه اگردرچارچوب باشه مشکلی نداره هم آشنامیشیدهم حلال وحرام رعایت میشه توصیغه میشه شرط گذاشت روابط درچه حدی باشه مذهبی هستم اطراف مامستقیم همون عقدمیکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همین پرسیدم دیگه که سوالم حل بشه😂🌹

الان به جواب رسیدین ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دوستای گلم بیاید خودمونو گول نزنیم🤝🏻 به بدن نامحرم دست زدن از نظر اسلام حرامه.  دست دادن با ...

منم نظرم همینه. اگه کامل بخایم عمل کنیم. تازه کسی نامزد میکنه که حتما بخاد عقد کنه بعدش قبل از نامزدی جلسات خواستگاری هست برای شناخت اولیه

پزشک

اخه قبل از نامزدی چند جلسه آشنایی هست کسی که اومد بعد سلام که صیغه نمیخونن

ببین عزیزم دوران شناخت چند جلسه نیست اون اسمش خواستگاری هست

دوران شناخت تا چند ماه زمان می‌بره

و من از عقاید و فرهنگ شما آگاه نیستم

طبق عقاید خودم صیغه را نه قبول دارم نه میپسندم 

من الان خودم در دوران نامزدی هستم 

حریم و حرمت ها رعایت میشه و هدف مشخصه که برای شناخت همدیگه هست 

و زمانی که از اخلاقیات همدیگه سر در آوردیم 

مواردی که در ذهنمون هست در طرف مقابل پیدا کردیم 

تصمیم میگیریم که عقد کنیم و علنی کنیم با هم بودنمون 

وقتی من به شخصه صیغه طرف باشم اومدیم یکی دوماه از دوران نامزدی گذشت یک گند کاری طرف رو شد یا اخلاقیاتمون هم خوانی نداشت یا هر اتفاقی الان من صیغه ایشونم 

این به هم میخوره پس فردا باز خواستگار جدید خب باید با این اوصاف صیغه اونم بشم چون قراره دورانی برای شناخت باهاش سپری کنم این هم باز شاید طرف منو ول کرد رفت 

تا چند نفر من باید صیغه بشم تا کیس مورد نظرم پیدا کنم ؟؟؟

بهتره عقلانی فکر کنیم عزیزم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم نظرم همینه. اگه کامل بخایم عمل کنیم. تازه کسی نامزد میکنه که حتما بخاد عقد کنه بعدش قبل از نامزد ...

آره دیگه کسی که نامزد میکنه حداقل دوسه قدم از یه خواستگار ساده جلو تره، یعنی به توافقات اولیه رسیده. قیاس خواستگار و نامزد مع الفارقه.