2777
2789

بطور کل با صیغه مخالف هستم 

با رابطه در دوران نامزدی هم مخالف هستم 

مذهبی نیستم اما اعتقادات خودمو دارم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با رابطه جنسی قبل ازدواج مخالفم 

صیغه هم همینطور چون بنظرم مجوزی صادر می‌کنه برای این روابط 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پدر و مادر کاملا مذهبی دارم، ولی به هیچ عنوان صیغه رو قبول ندارن و درواقع توهین به دختر میدونن. چون پدر من معتقده وقتی قراره دخترش ازدواج کنه یعنی اونقدر بزرگ شده که بد و خوب و حد و حدود رو تشخیص بده، نیازی به صیغه خوندن نیست.

از طرفی به نظر من وقتی دو نفر به هم محرم میشن گرایشاتشون بیشتر میشه و ممکنه حدود رو بشکنن

و در نهایت اینکه فرض کنیم اون نامزدی به عقد نرسید، چرا دختر الکی باید صیغه شده یکی شده باشه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

با رابطه جنسی قبل ازدواج مخالفم  صیغه هم همینطور چون بنظرم مجوزی صادر می‌کنه برای این روابط&nb ...

نه خب صیغه میخونن برای نگاه و دسشون خورد به هم و از این داستانا

پزشک

برای خودم دوران نامزدی صیغه کردیم، البته ما ازدواجمون قطعی بود. 

به نظرم اگه ازدواجتون قطعیه، صیغه بخونینن که حالا جای میرید، یا دست همو میخواید بگیرید راحت باشین. 

من خودم سعی میکنم واجبات رو انجام بدم، حالا دیگه نمیدونم اسم مذهبی بهم بخوره یا نه! 😅

پدر و مادر کاملا مذهبی دارم، ولی به هیچ عنوان صیغه رو قبول ندارن و درواقع توهین به دختر میدونن. چون ...

این صیغه خوندن فقط برای نگاه کردن نمیدونم اگر یه وقتی دستشون خورد به هم و از این داستانا هست نه اینکه بپرن بغل هم

پزشک

با رابطه جنسی قبل ازدواج مخالفم  صیغه هم همینطور چون بنظرم مجوزی صادر می‌کنه برای این روابط&nb ...

دقیقا

اتفاقی که برای یکی از دوستام افتاد همین بود. به شدت خانواده سخت و بسته ای داشت، به بهانه محرم بودن باهم رابطه داشتن و قبل از عقد فهمید پسره اصلا به دردش نمیخوره ولی چون دیگه باکره نبود نمیتونست به هم بزنه و به کسی هم نمیتونست بگه چی شده. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه خب صیغه میخونن برای نگاه و دسشون خورد به هم و از این داستانا

من کلا مخالف صیغه هستم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یعنی صیغه محرمیت نخونن؟ 

بشخصه لازم نمی‌بینم چون دوران نامزدی دوران شناخت هست 

و فکر نمیکنم اتفاقی قرار باشه بیفته که نیاز به محرمیت باشه 

اما متأسفانه این روزها در دوران نامزدی همه نوع اتفاقی میفته جز شناخت از همدیگه بیشتر احساسات درگیر میشه تا عقل و منطق و عامل اصلی طلاق های این روزها همین رعایت نکردن موارد این چنینی هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍