2777
2789

شیش تا خانومیم فقط بمن میگه چرا اینکارو نکردی اونکارو نکردی

امروز گفت کاری ک من میگمو میکنی والا فردا نیا

تعطیلات نداره کلا حتی تعطیلات رسمی

ساعت کاریش هشت صب تا شیشونیم

کار فروشه 

حقوقشم با پورسانت از ده تا بیس تومنه

میارزه تحمل کنم؟

۲۹/۱۲/۱۴۰۲همه تاریخ بارداری میذارن من میخوام واسه موفقیت بذارم🩷🎀🎈🌈🎁😍🧿  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حین حال که اینجا کار میکنی اگهی‌های استخدام رو بخون زنگ بزن یه کار پیدا کن بعد که خیالت راحت شد از اینجا بیا بیرون 

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

کارت چیه عزیزم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

تحمل كن ديگ حقوقش خوبه يا كاره ديگ اي ميتوني پيدا كني نمون

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اشکمو درمیاره اخه

وااا مريضه فقط با شما اينطوريه مشكلي چيزي نداره 😑

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

سرو زبون داشته باش هي خودتو بكن تو چشمش وقتي ميبنت بيشتر كار كن😁