کنار بیام ک ... چ بگم زندگیمون ی جهنمه داغه عین سونا
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
اولویت رفیق بود برای پدرم همیشه . ۲۱سالم هست فقط یکبار با پدرم رفتم مشهد . ولی همیشه با دوستاش میره بیرون . ممکنه برای مدرسه پول یه شیرینی نده به بچش ولی برای رفیقاش ملیونی خرج کنه . پیش مادرم همش میگه پول ندارم اما همش میره با رفیقاش کباب میخوره و پول اونارو هم حساب میکنه . تو خونه یه جا میشینه و دستور میده و اخم میکنه اما به محض اینکه یکی از رفیقاش زنگ میزنن بلند بلند میخنده و باهاشون حرف میزنه . به حرف رفیقاش گوش میده همش اگه ما یه چیزو هزار بار بگیم گوش نمیده اگه یکبار رفیقش چیزی بهش بگه سریع قبول میکنه