2777
2789
عنوان

به گربه ام غذا چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 19246 بازدید | 126 پست
فداتشم‌عزیز دلم آمییین❤️ میدونی گلم من خونم‌کمه بخاطر همین درد دارم هروقت خونم زیاد شه یه نفس راحت ...

نشی الهی عزیزم❤️

بله هم دارچین هم بابونەگرم وخونسازن، سردیجات وحذف کن وقتی پریودی، اسفناج وکلم بروکلی خوبە، گوشت قرمز واکثرحبوبات خونسازن

قرص فولیک اسیدهم حتما مصرف کن .همین سرپا بودن خوب نیست باید بیتر استراحت کنی وبخودت برسی

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
نشی الهی عزیزم❤️ بله هم دارچین هم بابونەگرم وخونسازن، سردیجات وحذف کن وقتی پریودی، اسفناج وکلم بروک ...

باشه گلم خیلییی ممنون 

استراحت کجا بود عزیزم رفتم درمانگا آمپول زدم اومدم یکسره سرپام ظرف میشورم جارو میکشم میدونی خونه ایی که مهمون باشه نمیشه یه لحظه نشست از ی طرف کل روز روزه ایم شب انگار هتل کار میکنیم😐

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه گلم خیلییی ممنون  استراحت کجا بود عزیزم رفتم درمانگا آمپول زدم اومدم یکسره سرپام ظرف میشو ...

آره میفهمم چی میگی عیدەو دورهمیاش بیشتر خستگی ب تن آدم میمونە چون ماە رمضونە😫

تنت سلامت عزیزم ان شاءالله بهت خوش بگذرە

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
فداتشم‌عزیز دلم آمییین❤️ میدونی گلم من خونم‌کمه بخاطر همین درد دارم هروقت خونم زیاد شه یه نفس راحت ...

سلام سنای عزیزم سالنو مبارک وطاعاتت قبول باشه انشالله ،خسته نباشی عزیزم ،برای کم خونی چهار شیره بخور حتی اگه نداری شیره انگور اصل بگیر وروزی دوسه قاشق بریز توی لیوان با اب شربت کن بخور هم کم خونی رو برطرف میکنه وهم رنگ رخسار رو روشن و صورتی  میکنه سیب درختی رو با عسل اصل بخور پوره یا رنده کن کن باهم بخور تا کم خونیت برطرف بشه ورنگ وروت هم شاداب ، اینارو استادمون بهمون میگفت که انجام بدیم عزیزم

باشه گلم خیلییی ممنون  استراحت کجا بود عزیزم رفتم درمانگا آمپول زدم اومدم یکسره سرپام ظرف میشو ...

از مهمونا کمک بگیر چرا مدام سرپایی مگه ادم اهنی هستی دختر خوب بدنت کم میاره ویهو خالی میشی ها

آره میفهمم چی میگی عیدەو دورهمیاش بیشتر خستگی ب تن آدم میمونە چون ماە رمضونە😫 تنت سلامت عزیزم ان ش ...

ممنون گلم 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سلام سنای عزیزم سالنو مبارک وطاعاتت قبول باشه انشالله ،خسته نباشی عزیزم ،برای کم خونی چهار شیره بخور ...

پیدا میشه تو اصفهان؟

از مهمونا کمک بگیر چرا مدام سرپایی مگه ادم اهنی هستی دختر خوب بدنت کم میاره ویهو خالی میشی ها

من تو‌ عمر زندگیم انقدر کار نمیکردم  

روم نمیشه عزیزم عروسمونم گذاش رفت😂 دلم نمیاد مامانم تنها باشه بنده خدا مریض احواله

اره عزیزم فراون هست عطاریهای معتبر دارن خواستی ادرس میگیرم خصوصی پیام بده میگم بهت  

باش گلم مرسی

من تو‌ عمر زندگیم انقدر کار نمیکردم   روم نمیشه عزیزم عروسمونم گذاش رفت😂 دلم نمیاد مامانم تنه ...

ببین خجالت نداره به یه بهانه‌ای بکشونشون اشپز خونه وتعارف رو بزار کنار تا کمک کنن

سلام سنا خوبی عزیزم عیدتون مبارک

ایشالله سال بعد خونه خودتون سال رو تحویل کنید 

فقط اومدم بگم اگر پریودی یا خسته میشی و اینا و اعصابت خورد میشه سر فرشاد بیچاره خالی نکن گناه داره بچه😋😅

اگر میخوای زیاد پریود بشی و منظور خونریزی زیادی داشته باشی و دیگه زود تموم بشه دارچین دم کن با عسل غلیظی کن یک روز پشت سر هم چند لیوان بخور منم مشکل تو رو دارم تو پری هام با این دمنوش حلش میکنم زود تموم میشه دردشم خیلی تسکین پیدا میکنه امتحان کن

بعد خستگیات به فرشاد بگو قربون صدقه ت بره اونجوری خسته گیت در میره اینم یه راهکار برای رفع خستگیت😁😁