2777
2789
عنوان

به گربه ام غذا چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 19246 بازدید | 126 پست
من شب عیدی پریود شدم☹️😢 انقد درد دارم که خالهام منو دیدن میگم انگار داری زایمان میکنی حالا خونمون ش ...

وای که من فداتممم دختر😍😂 این مدل تعریف کردنات قند تو دل مایی که این دوران رو گذروندیمم اب میکنه😁 تو همه جوره قشنگی احساس خودته چون درد داشتی فک میکنی حالا خیلی ضایعی ولی نمیدونی از اونور کیلو کیلو قند تو دل فرشاد اب میشده😉 خوشبخت بمونید ماه قشنگم😘

سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉
امیدوارم همیشه خوش باشید هیچ مشکلی نداشته باشید خیلی خوشحال شدم پیامتونو دیدم خداروشکر که اینطور بود ...

فدات

تو یه تاپیک گفته بودی که وقتی پریودین و میرید دبلیوسی خیلی اب زیاد نزنید باعث کاهش درد میشه واقعا راست بود 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات تو یه تاپیک گفته بودی که وقتی پریودین و میرید دبلیوسی خیلی اب زیاد نزنید باعث کاهش درد میشه وا ...

آره ولی خیلی جبهه میگیرن بعضیا 

اتفاقا دیروز به سناعم گفتم😂

فقط حواستون باشه دیگه اینطوری نباشه که اصلا خودتونو تمیز نکنید اونجوریم باعث عفونت میشه... آب مستقیم نگیرید

من شب عیدی پریود شدم☹️😢 انقد درد دارم که خالهام منو دیدن میگم انگار داری زایمان میکنی حالا خونمون ش ...

عزیزم دارچین،و بابونە دم کن چندبار دردتو تسکین میدە

ان شاءالله سال جدید سال برآوردەشدن آرزوهاتون بشە،سال بەهم رسیدنتون،سال پایان دوری وغم،سالی پــــــرازحس ناب و دل خوش و همچنان عاشقانە ودرکنار معشوق جـان

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

سلام سنا جون عید قشنگت مبااارک❤️❤️🥰🥰🥰

انشالله امسال دیگه‌ سال وصال باشه❤️❤️

انشالله امسال پر از اتفاقای خوب برات باشه و همیشه لبخند رو لبت باشه😍

هفته ای سه الی چهار بار یک سوم چای خوری زردچوبه بریز توی یه استکان آب جوش و بعد از ۲۰ دقیقه بخور، درد پریود قطع میشه، جوش نمیزنی، پوستت روشن میشی، سفیدی چشم روشن تر میشه، حافظه، مفیده برای استخوان و.....

همه رو تجربه کردم

سلام چطوری سنا

عزیزم میفهمم منم پارسال روز اول عید پریود شدم انقده درد داشتممممممم ک ناهار و اینا نخوردم، همه فهمیده بودن😢

شیاف دیکلوفناک بزن یکمی بهترت میکنه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
وای که من فداتممم دختر😍😂 این مدل تعریف کردنات قند تو دل مایی که این دوران رو گذروندیمم اب میکنه😁 ...

قربونت عزیزم❤️

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
آره ولی خیلی جبهه میگیرن بعضیا  اتفاقا دیروز به سناعم گفتم😂 فقط حواستون باشه دیگه اینطوری نب ...

امتحان میکنم‌منم پس😂❤️

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
عزیزم دارچین،و بابونە دم کن چندبار دردتو تسکین میدە ان شاءالله سال جدید سال برآوردەشدن آرزوهاتون ...

فداتشم‌عزیز دلم آمییین❤️

میدونی گلم من خونم‌کمه بخاطر همین درد دارم هروقت خونم زیاد شه یه نفس راحت میکشم اینایی که گفتی باعث میشه خونم زیادشه؟

هم روزه هام  دارن از دست میرن هم درد میکشم 🥺

سلام سنا جون عید قشنگت مبااارک❤️❤️🥰🥰🥰 انشالله امسال دیگه‌ سال وصال باشه❤️❤️  انشالله امسال ...

سلام عزیز دلم عید توم مبارک ❤️

فداتشم انشاالله🥹🙏🏼

هفته ای سه الی چهار بار یک سوم چای خوری زردچوبه بریز توی یه استکان آب جوش و بعد از ۲۰ دقیقه بخور، در ...

خیلیی ممنون گلم 

برا اینکه خون  پریودیم زیاد شه چی بخورم ؟

سلام چطوری سنا عزیزم میفهمم منم پارسال روز اول عید پریود شدم انقده درد داشتممممممم ک ناهار و اینا ن ...

سلام عزیزم 

من که روز اول نگم اصلا جنازه ام از شدت درد فقط بالا میارم باید باید برم مسکن بزنم قرص اصلا اثر نداره 

الان خداروشکر یکمی بهترم یه ذره بخودم رسیدم فقط خیلی سرپام مهمون داریم روزها همه روزه ان خوابن تموم شب سرپام مامانم دلم نمیاد دست تنها ول کنم عروسمونم رفته پیش مادرشه تواین شلوغی داشتم ظرف میشتم فرشاد پیامم داده عشقم موهات ول نکن چش میزنن😐😂

حالا منو میگی از خستگی دلم میخاد گرریه کنم