2777
2789
عنوان

پیام دادم ب اکسم خیلی خورد شدم

1691 بازدید | 30 پست

استوری گذاشته بود حس کردم برا رلشه انگار ناراحت بود بهش گفتم کسیو دوسداری و اینا گف چی میگی چ ربطی داره ن ب کسی علاقه ندارم با کسی نیستم ولی مگه قراره تا همیشه تنها بمونم و ... خیلییی تحقیر شدم خودش میدونه چقد دوسش دارم هر از گاهی پیام میدادمش خوب برخورد میگرد ایندفه سرد شده. مطمعنم با کسیه. چند وقته رفته شهر دیگه ای سر کار تو همون شهر افتاده با یه دختره. قراره وختی برگشت همو ببینیم نمیدونم هنوز راهی هس دلش نرم شه برگرده چی بگم بهش چیکار کنم این دیگه آخرین تلاشمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بیخیال چرا اینقدر درگیر اکس میشید 

با آدم های جدیدی آشنا شو که مطمئنا از اون هم بهتر هستن 

نه بهش پیام بده و نه پیگیرش باش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اکسته هنوز میبینیش میری پیشش؟؟،،

الان شهر خودمون نیس چندروز دیگه میاد گفتم میای ببینمت گف باش ولی خیلی سرده. میدونم تو رابطه با کسیه. الان وختی برگشت رفتم پیشش نمیدونم چیکار کنم دوباره بخادم آخرین تلاشمو دارم میکنم

احساس میکنم کسی جاشو نمیگیره

طبیعیه این احساسات بعد از کات کردن 

ولی واقعیت نداره 

مغز میخواد فریبت بده که برگردی به اون آدم فقط نکات مثبتش رو بولد می‌کنه و نکات منفیش رو نمی‌ذاره یادآوری کنی 

حتی گاهی اوقات بطور ناگهانی احساس اضطراب و ترس زیادی میکنی؛حس میکنی دیگه کسی رو نداری و کسی مثل اون نمیاد توی زندگیت و اگه دیگه نتونی با کسی آشنا بشی چی؟ و ....

اما بدون که اینا حقیقت و صحت ندارن و صرفا بخاطر نوسانات هورمونی هستن و وابستگی 

به خودت زمان بده...با آدم های جدیدی آشنا شو...سرگرمی های جدیدی برای خودت انتخاب کن و بیشتر به خودت عشق بورز

پیگیر آدمی که تو رو ترک کرده نباش و عزت نفست رو حفظ کن عزیزم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

به نظرم هیچ کار نکن ارزش نداره غرورت رو خورد کنی 

این سری گفتی اینجوری برخورد کرده پر رو شده 

من درکت میکنم ولی بعداً میفهمی نباید زیادی براش تلاش میکردی حداقل باید اونم تلاش کنه 

ارتباط با اکس قطع بشه بهترین کاره

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
طبیعیه این احساسات بعد از کات کردن  ولی واقعیت نداره  مغز میخواد فریبت بده که برگردی به ...

الان این تحقیری ک شدم رو چجور جمع کنم؟ شوکه شدم از برخوردش حتی گریه مم نمیاد. خیلی حالم بده خورد شدم آبروم رف جلوش حالا پیش خودش چی میگه بهم😔

الان این تحقیری ک شدم رو چجور جمع کنم؟ شوکه شدم از برخوردش حتی گریه مم نمیاد. خیلی حالم بده خورد شدم ...

اینکه دیگه پیگیرش نباشی 

اتفاقیه که افتاده و نمیشه زمان رو برگردونی به عقب 

فقط میتونی با نادیده گرفتنش و ساختن یه زندگی خوب و پیشرفت کردن کاری کنی که هربار یادت میفته حسرت بخوره 

یه جوری رفتار کن که انگار این آدم وجود خارجی نداره 

کاملا بی محلش کن

به نظرم هیچ کار نکن ارزش نداره غرورت رو خورد کنی  این سری گفتی اینجوری برخورد کرده پر رو شده&n ...

اره درسته. همیشه خوب برخورد میکرد الان انگار عصبانی بود حس کردم با دختره دعواش شده. خیلی تحقیر شدم. اصن انگار اون نبود. تهشم گف اومدم خبرت میدم دوسدارم برا آخرین باب باهاش حرف بزنم واقعا آخرین باره تلاش کنم براش من خیلی دوسش داشتم اخه