2777
2789
عنوان

پیام دادم ب اکسم خیلی خورد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه دیگه پیگیرش نباشی  اتفاقیه که افتاده و نمیشه زمان رو برگردونی به عقب  فقط میتونی ب ...

ینی اگه کلا دیگه سمتش نرم و خودم رو بسازم و حتی برم تو یه رابطه دیگه و ... ممکنه حرصش بگیره؟ چون واقعا نا امید شدم ازش امشب. بیشتر دوسدارم انتقام این رفتارش رو بگیرم

اره درسته. همیشه خوب برخورد میکرد الان انگار عصبانی بود حس کردم با دختره دعواش شده. خیلی تحقیر شدم. ...

وقتی با یکی دیگس... نمی‌دونم شاید برای آخرین بار باید حرفاتو بزنی ولی خب چند نفر رو می‌تونه دوست داشته باشه؟ قدر خودتو بدون واسه آدم بی احساس خودتو حروم نکن

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
ینی اگه کلا دیگه سمتش نرم و خودم رو بسازم و حتی برم تو یه رابطه دیگه و ... ممکنه حرصش بگیره؟ چون واق ...

یه متنی خوندم گفته بود کسی که ترکت کرده همیشه پیگیرت میمونه که به خودش ثابت کنه کار درستی کرده که تورو رها کرده 

ولی شما سعی کن حتی درحد تنفر و انتقام هم کاری با این آدم نداشته باشی 

نه ازش متنفر باش نه پیگیرش باش نه عاشقش باش 

هیچ 

تو تلاش کن توجه و عشقی که میخواستی از این آدم بگیری رو خودت به خودت بدی و تلاش کن که توی زندگیت یک قدم از این جایی که هستی جلوتر بیای و پیشرفت کنی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه متنی خوندم گفته بود کسی که ترکت کرده همیشه پیگیرت میمونه که به خودش ثابت کنه کار درستی کرده که تو ...

احساس کم بودنه اذیتم میکنه. اینکه من بدرد نخور بودم ک رف اینکه اون دختره چقد بهتره ک بخاطرش عصبانی بوده سر من خالی کرده😔

تورو خدا این رل، اکس، پارنترو کراشو  این چرتو پرتارو  زیاد بالا پر  بهشون ندید .  ی ادم حسابی و درست احتیاج به ینفر داره ک عشقشون دو طرفه باشه  این رابطه درسته ترین حالت ممکنه اسمشم عشقو  ازدواجِ .نه این صفتای بی صفت.

تورو خدا این رل، اکس، پارنترو کراشو  این چرتو پرتارو  زیاد بالا پر  بهشون ندید .  ...

سخته برام. اومد منو عاشق کرد و رف. بازم با این وجود توودوران کات بضی وختا باش حرف میزدم خوب جوابمو میداد. امشب خیلی بد شده بود اصن قفل کرده بدنم

احساس کم بودنه اذیتم میکنه. اینکه من بدرد نخور بودم ک رف اینکه اون دختره چقد بهتره ک بخاطرش عصبانی ب ...

عزیزم من خیانت رو تجربه کردم 

میتونم متوجه بشم که چه حسی داری و حالت بده 

ولی هیچوقت احساس کم بودن نداشته باش 

الان مثلا جینفرلوپز و آنجلینا جولی چه مشکلی داشتن که بهشون خیانت شد؟! 

طرف مقابلت آدم نرمالی نبوده تو چرا احساس کم بودن داشته باشی؟ 

بیخیال بابا زندگیتو بکن از اون بهتر میاد سمتت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سخته برام. اومد منو عاشق کرد و رف. بازم با این وجود توودوران کات بضی وختا باش حرف میزدم خوب جوابمو م ...

فک نمیکنم کسی ک انقد راحت میاد میره ارزش داشته باشه ردپاشو تو قلبت نگهداری. دختر خوب تو ارزش قلبتو عشقت خیلی بیشتر از این ادمه . بچین بندازش دور درد داره ولی جاش جوونه میزنه برات قشنگتر.