2777
2789

پدر مادری که بچه بجای ترس ازشون باهاشون رفیق شه

پدر مادری که نگه سیگار بکشی کشتمت مو رنگ کنی کشتمت

بزاره همه کارای بدو پیش خودشون با نظارت خودشون انجام بده تا با حرف رفیق گمراه نشه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر مادری که بچه بجای ترس ازشون باهاشون رفیق شه پدر مادری که نگه سیگار بکشی کشتمت مو رنگ کنی کشتمت ...

بچه پیش پدر و مادرش سیگار بکشه؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

هرچی غیراز پدرمادر من.

تا وقتی مجردبودیم ک مدام باهم میجنگیدنو مادخترا آرزومون شوهرکردن بود. تاماهاشوهر کردیمو بچه دارشدیم مدام گفتن نیایید خونه ماها ، ماها پول خرج کردن نداریم. پدرم رفت دنبال زن بازیاش و مادرم رفت درخواست طلاق داد تا بره ی جا دیگه زندگی کنه هرچیم التماس میکنیم ک نکنید ماها آبرو داریم میگن همونجور ک شماها جوونی میکنید و عشق و حال ماهم میخاییم بکنیم.

بچه پیش پدر و مادرش سیگار بکشه؟

نه ولی

پدر من بار اول از رو کنجکاوی گفتم 

یبار در حد یک صدم ثانیه داد کشیدم و من تجربه کردم پیش خودشون دیدم هیچییی نداره

الان دخترم و سیگاری نیستم

بجاش از ۱۰ دختر اطرافم ۹ تاشون پاکت پاکت سیگار میکشن 

پدر من سیگاریه نمیکشم اونا تو خونه رنگ سیگار ندیدن در حد مرگ میکشن 

چرا؟

چون یبار یکیشون گفته بیایین امتحان کنیم خانواده ها نفهمن میکشن

نه ولی پدر من بار اول از رو کنجکاوی گفتم  یبار در حد یک صدم ثانیه داد کشیدم و من تجربه کردم پ ...

خب شما خودت نکشیدی و ادامه ندادی که نشون دهنده کنترل نفسِت هست ؛خیلیا نمیتونن و ادامش میدن 

من معتقدم یک پدر خوب یک مادر خوب حتی یک رفیق خوب اجازه اینطور کارا رو به فرزند یا دوستش نمیده و بجاش سعی میکنه با حرف قانعش کنه و کنارش باشه بخاطر همینه ک میگن قبل از بچه دار شدن ب بلوغ فکری رسیده باشید تا بتونید درست تربیت کنید

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..