به سوال؟اگه بعد دوسه بار درخواست طلاق و برگشت به زندگی زناشویی و بخشش همسر به علت ضرب و شتم و بددهنی و اخلاق بدبعد سه سال بگه تو رو تحمل میکنم و قمه بکشه رو خودت و مادرت چیکار میکنید؟درضمن تو این سه سال هر حمایت مالی از جمله وام گرفتن براش به اسم خودتون و چک دادن برای خرید ماشین و وام رهن خونه و انجام داده باشید تا پیشرفت کنه ولی هیچکدوم به اسمتون نکنه.چیکار میکنید؟با یه بچه 8ساله و یه تو دلی که دوماه دیگه بدنیا میاد چیکار میکنید؟
الا بذکرالله تطمئن القلوب. ♥️ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید با این شرایط دیگه بچه دوم رو برای چی آوردی؟
هیچی دیگه مجبوری زندگی کنی با دو تا بچه و این همه تلاش حیفه بزاری بری
سعی کن ازش انتظار چندانی نداشته باشی برای خودت زندگی کن سر به سرش نزار تموم شه بره
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
درضمن دیگه چنین اشتباهی رو تکرار نکن نه چک و نه وام اینا به اسم خودت نگیر بعدا اون تصویه نکنه یا طلاق بگیرید پای تو گیره
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁