من و همسرم ب چالش اساسی خوردیم از وقتی بچه دوم باردار شدم (البته به خواست خودشون)بسیار سرد شدن کم کم منم محبتی ندیدم سرد شدم الان بچم ۵ماهشه من خیلی ازش زده شدم هیچ محبتی و دوست داشتنی ازش تو دلم نیست و همیشه ادم اروم و نجیبی بودم تو زندگی اما الان انگار میخام منفجر بشم همیشه احترامش داشتم اما حالا میخام خوردش کنم ۸ماهه هیچ ارتباط زناشوییم نداشتیم ..الان میخام بهش پیام بدم ک محترمانه جداشیم اصلا دلم ب ادامه نیست ۹سال زندگی کردم و الان واقعا سیرم و توانی به ادامه ندارم میخام بچه ها رو بردارم برم فقطاین تصمیم یکشبه نگرفتم ..لطفا بهم کمک کنید که همین هایی ک گفتم بهانه کنم و بهش پیام بدم ک جدایی.نمیدونم چ بنویسم کمکم کنید خواهشا
عزیزم بهترین راهکار کمک گرفتن از مشاورین خانواده هست
این مرحله را طی کنید بعد تصمیم گیری کنید
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍