2777
2789
عنوان

شدیدا به همفکریتون نیاز دارم.

135 بازدید | 28 پست

من و همسرم ب چالش اساسی خوردیم از وقتی بچه دوم باردار شدم (البته به خواست خودشون)بسیار سرد شدن کم کم منم محبتی ندیدم سرد شدم الان بچم ۵ماهشه من خیلی ازش زده شدم هیچ محبتی و دوست داشتنی ازش تو دلم نیست و همیشه ادم اروم و نجیبی بودم تو زندگی اما الان انگار میخام منفجر بشم همیشه احترامش داشتم اما حالا میخام خوردش کنم ۸ماهه هیچ ارتباط زناشوییم نداشتیم ..الان میخام بهش پیام بدم ک محترمانه جداشیم اصلا دلم ب ادامه نیست ۹سال زندگی کردم و الان واقعا سیرم و توانی به ادامه ندارم میخام بچه ها رو بردارم برم فقطاین تصمیم یکشبه نگرفتم ..لطفا بهم کمک کنید که همین هایی ک گفتم بهانه کنم و بهش پیام بدم ک جدایی.نمیدونم چ بنویسم کمکم کنید خواهشا

زرتی میخوای جدا بشی گلم با هم حرف برنید ببینید مشکل چیه 

و از مشاور کمک بگیرید 

اگه قرار بود با بچه جدا بشید که اصلا بچه دار نمیشدید 

بهتر بود 

که

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهترین راهکار کمک گرفتن از مشاورین خانواده هست 

این مرحله را طی کنید بعد تصمیم گیری کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم احتمالا ی دلیلی داره بنظرمن حرف جدایی نزن که بدترلج میکنه بشین منطقی باهاش صحبت کن بگو اگه مشکلی هست بریم دکتر

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....

منم ۴ونیم ماهه باردارم همسرم دیگه بقلم نمیکنه 

بوسم نمیکنه 

وازم فاصله میگیره 

میگم چرا میگه چون تحریک میشم ببخشید رابطه میخوام اما بعد دنیا اومدن بچه همون قبلی ام حتی شبا بغلم نمیکنه  میترسه ک بچمون چیزیش نشه 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 
زرتی میخوای جدا بشی گلم با هم حرف برنید ببینید مشکل چیه  و از مشاور کمک بگیرید  اگه قرار ...

نه گلم زرتی نیست گفتم که یکشبه ب این تصمیم نرسیدم..

خب بشینین باهم حرف بزنین ببینین چرابه این جا رسیدین همینجوری یه دفعه ای بگی جدابشیم 

عزیزانم اصلا نمیشینه حرف بزنیم وگرنه هر ادم عاقلی میدونه باید در مورد مشکلات حرف زد اصلا من حرف بکشم وسط واینمیسه حرف بزنه دلیلش بگه 

عزیزانم اصلا نمیشینه حرف بزنیم وگرنه هر ادم عاقلی میدونه باید در مورد مشکلات حرف زد اصلا من حرف بکشم ...

نمیدونم اگه حرف جواب نمیده ازیه راهی وارد شو که جواب بده دوتا بچه داری سخته