2777
2789
عنوان

بهترین دکتر زنان زایمان قم

1610 بازدید | 15 پست

کسی میدونه بهم بگه مطمعن باشه کارش خوب باشه چون تازه اومدم اینجا کسی نمیشناسم برا زایمان میخوام

Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا بچه هامم به فاصله دو سه سال دکتر مینو پور مجیب بدنیا آورد عاااالی بود خیلی راضی هستم.از روز ...

من زایمان اولم هست خیلی میترسم خوش اخلاق هست ؟🙁

من دوتا بچه هامم به فاصله دو سه سال دکتر مینو پور مجیب بدنیا آورد عاااالی بود خیلی راضی هستم.از روز ...

منم تازه رفتم پیشش.خوبه ولی گفت سزارین اختیاری نمیکنه.موندم چیکار کنم هم سزارین بشم هم پول زیاد ندم دولتی بیفتم 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
من زایمان اولم هست خیلی میترسم خوش اخلاق هست ؟🙁

بینهایت مهربون و خوش اخلاقه. اصلا نترس هیچ دردی نداره فقط روز زایمان بیهوشی انتخاب نکن بی حسی انتخاب کن خیلی بهتره. برا بی حسی هم برو پیش دکتر اشراقی

منم تازه رفتم پیشش.خوبه ولی گفت سزارین اختیاری نمیکنه.موندم چیکار کنم هم سزارین بشم هم پول زیاد ندم ...

اگه پولم بهش بدیم سزارین نمیکنه

منم تازه رفتم پیشش.خوبه ولی گفت سزارین اختیاری نمیکنه.موندم چیکار کنم هم سزارین بشم هم پول زیاد ندم ...

چرا؟من دوتاش هم اختیاری سزارین آوردم. دومی رو سونو گفت میتونی طبیعی بیاری ولی من همون سزارین رو ترجیح دادم

بینهایت مهربون و خوش اخلاقه. اصلا نترس هیچ دردی نداره فقط روز زایمان بیهوشی انتخاب نکن بی حسی انتخاب ...

مگه برا بی حسی هم باید دکتر گرفت😐😂

اگه پولم بهش بدیم سزارین نمیکنه

نمیدونم یه خانمی می‌گفت 10تومن داده قبول کرده امسال زایمانش کرده.ولی من پرسیدم از منشیش گفت بخاطر نامه که دادن قبول نمیکنه مگر اینکه بری از دکترای دیگه مثل قلب و مغزو اعصاب نامه بگیری که نمیتونی طبیعی بزایی

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
چرا؟من دوتاش هم اختیاری سزارین آوردم. دومی رو سونو گفت میتونی طبیعی بیاری ولی من همون سزارین رو ترجی ...

تازگیا رفتین پیشش ویزیتش چقدره 

نمیدونم یه خانمی می‌گفت 10تومن داده قبول کرده امسال زایمانش کرده.ولی من پرسیدم از منشیش گفت بخاطر نا ...

تازه گفت نامه می‌ره کمیسیون بیمارستان اگه قبول کنن سزارین میشی 

مگه برا بی حسی هم باید دکتر گرفت😐😂

آره ولیعصر دوشنبه یا سه شنبه متخصص بیهوشی تو بیمارستان بود ولی روز دیگش نبود .برای بچه اولم شانس دکتر بود ولی پسرم رو گلپایگانی آوردم پبش اشراقی فرستاد که برا روز زایمان نوبت بگیرم

آره ولیعصر دوشنبه یا سه شنبه متخصص بیهوشی تو بیمارستان بود ولی روز دیگش نبود .برای بچه اولم شانس دکت ...

مگه سر زایمان خود دکتر بیهوشی نمیاد بالاسرت بزنه بره؟تو باید بری تا ولیعصر بزنه بعد بیای بری گلپایگانی؟