2777
2789
عنوان

۱ تومن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم کار با سیستم رو یاد ندارم🥲

گفتم که به عنوان کارآموز بدون حقوق میری یه جا کار یاد میگیری 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

از تموم دوستانیکه تو تاپیک شرکت کردن و نظردادن و راهنمایی کردن ممنونم دمتون گرم.انشالله به تک تک خواسته هاتون برسید براهمتون یه صلوات میفرستم🥰❤️شادوسالم باشید😊واقعا خیلی دودل بودم حالم بهترشد⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️

ممنون گلم❤️ خب اون مهارت چی هست اگر میدونید میشه یکم راهنمایی کنید یا بیشتر توضیح بدید مثل چی؟

ببین به چی علاقه داری.

مثلا دوست داری ازت به چ عنوانی یاد بشه؟بگن اون خانم ارایشگر حرفه ای ایه یا یه خیاط حرفه ای؟ شاید بگی این بی اهمیته ولی واقعا مهمه ک ادم حالش با اون عنوان و جایگاهی ک مهارتی ک بلده ،بهش میده حالش خوب باشه.

و فقط و فقط علاقه خودته که مهمه.

اما یه سری شغل ها هستن ک نیاز به سرمایه بالا ندارن:

خیاطی (یه چرخ خیاطی،یه سر دوز و یه اتو خوب تمام ابزار گرونی هست ک نیاز دارین و تا سال ها ازشون میتونید استفاده کنید)

کار کراتین(یه اتو مو حرفه ای مخصوص کراتین نیاز دارین بگیرین و مواد خوده کراتین 

و هزینه کلاس و گرفتن مدرک)

کار رنگ مو (هایلایت 

بالیاژ 

رنگ مو و...

هزینه مواد فقط داره و هزینه کلاس و گرفتن مدرک)

کار ابرو( تتو ابرو و

میکرو بلیدینگ و... )

میتونید کار پوست انجام بدین(فیشیال و...)

ببین به چی علاقه داری. مثلا دوست داری ازت به چ عنوانی یاد بشه؟بگن اون خانم ارایشگر حرفه ای ایه یا ی ...

مربی باشگاه(زیاد سخت نیست مربی باشگاه شدن و سرمایه خاصی هم نمیخواد 

فقط یه مدت برید باشگاه و ادامه بدین و یه سری امتحان فک کنم هست باید بدین ک بتونید مربی باشگاه بشین.دقیق اطلاعی ندارم ولی میدونم چندان سخت مربی شدن)

میتونید برید فنی حرفه ای شهرتون یه لیست کامل از کلاس ها وحرفه هایی ک دارن بهتون میدن و چیزای زیادی میتونید انتخاب کنید.

میتونید دوره دستیار دندون پزشک رو بگذرونید و دستیار دندون پزشک بشید(خیلی از جاها مدرک و اینا نمیخوان حتی نیازی ندارن ک بلد باشین خودشون بهتون یاد میدن یا دوره میزارن براتون)

دوره داروخونه رو میتونید بگذرونید و در داروخونه هم کار کنید