2777
2789
لونا یعنی الهه ماه ، یونانیه
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یاد لونا پارک میفتم
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
برفی اسم با معنی و قشنگیه. . زیاد هم نیست. من خودم از اسمایی که به یکباره زیاد می شه استقبال نمی کنم.
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
به نظرم متفاوت و خاص بودن خوبه ولی نه به هر قیمتی!! اصلا خوب نیست ! تلفظش که قشنگ نیست جای مسخره کردنم داره به قول خودش لونه بعدم چرا یونانی آخه!
خدایا نی نیم سلامت بیاد بغلم 👶

Luna لونا اسپانیایی و به معنی الهه ی ماه هستش،  مسخره کردن یا نکردن به شعور افراد بستگی داره اسم دخترم لونا گذاشتم۴سال پیش و برام مهم نیس دیگران چی بگن یا مسخره کنن بی محلی شون میکنم 

اسم من لوناست متولد ۱۳۵۰ هم هستم از اسمم خیلی راصیم ودوسش دارم وهر کی هم اسممو میشنوه خیلی خوشش میاد بهش افتخار میکنم . 

به مهنی ماه واولین آپولویی که فرستادن کره ماه اسمش لونا بود . 

تا الان نه کسی مسخرم کرده ونه اسمم رو بدجوری خطاب کردن . اتفاقا همه به هم میگن لونا جوووون حتی دانش اموزام . 

اسمم رو دوست دارم خیلی ❤

من اسمم لوناست . هر کی اسممو میشنوه خیلی خوشش میاد . دانش آموزام وهمکارام همه منو با اسم خطاب میکنن . اسمم رو حیلی دوست دارم و ۴۹ ساله بهش افتخار میکنم واز پدر ومادر واقعا ممنونم برای انتخاب این اسم زیبا برای من .