quingirl مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1595 عنوان بچه های علوم پزشکی میشه بیاید 233 بازدید | 7 پست سوالم درمورد طرح اجباری میشه قبل رفتن به طرح کنکور ارشد داد؟ درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊 freedom# 1402/12/20 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
quingirl مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1595 اره اگه همون سال قبول شی طرحت عقب میوفته معمولا مرسی امیدوار شدم😅❤ درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊 freedom#
رحا عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18465 مرسی امیدوار شدم😅❤ رشته ت چیه ؟تازه بعضی اوقات دیدم بعضیا طرح و ارشد باهم میگذرونن البته چیز خیلی روتینی نیست 🏃🏻♀️
quingirl مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1595 رشته ت چیه ؟ تازه بعضی اوقات دیدم بعضیا طرح و ارشد باهم میگذرونن البته چیز خیلی روتینی نیست علوم ازمایشگاهی درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊 freedom#
quingirl مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1595 رشته ت چیه ؟ تازه بعضی اوقات دیدم بعضیا طرح و ارشد باهم میگذرونن البته چیز خیلی روتینی نیست به نظرت میتونم اینکارو کنم اخه فکر کنم پرستارا قطعا باید سابقه کاری بالینی داشته باشن درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊 freedom#
رحا عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18465 به نظرت میتونم اینکارو کنم اخه فکر کنم پرستارا قطعا باید سابقه کاری بالینی داشته باشن نه اتفاقا پرستار دیدم همزمان با طرحش داشته ارشد میگرفتهالبته بعضی از گرایش های ارشد هستن ۲ سال سابقه میخوان اونا رو نمیشه ولی اکثرا اوکیه 🏃🏻♀️
quingirl مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1595 نه اتفاقا پرستار دیدم همزمان با طرحش داشته ارشد میگرفته البته بعضی از گرایش های ارشد هستن ۲ سال ساب ... مرسی عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی❤💋 درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊 freedom#