2777
2789

نه برای چی دیلیت بزنی! مگه فقط به خاطر اون نصب کرده بودی

۵ ماه زمان خوبیه برای کنار اومدن 

اون هم الان به این فکر می کنه که تو کنار اومدی که چت ها رو پاک کردی

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برای چی دیلیت بزنی! مگه فقط به خاطر اون نصب کرده بودی ۵ ماه زمان خوبیه برای کنار اومدن  او ...

بخدا خسته شده بودم میگفت افسردم مریضم پس چرا اومد تو زندگیم من با همینم کنار اومدم کنارش بودم وقتی چتو دوطرفه پاک کردم هیچیی نگفت

یعنی مهم نبودم؟یا غرور؟

بخدا خسته شده بودم میگفت افسردم مریضم پس چرا اومد تو زندگیم من با همینم کنار اومدم کنارش بودم وقتی چ ...

وقتی ۵ ماه بهت هیچ پیام و عکس العملی نداده یعنی مهم نبودی دیگه

اگه بودی حتی یه روز نمی تونست تحمل کنه

برای اینکه غرورت بیشتر از خورد نشه دیلیت نکن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده و تو هم برات مهم نیست

وقتی ۵ ماه بهت هیچ پیام و عکس العملی نداده یعنی مهم نبودی دیگه اگه بودی حتی یه روز نمی تونست تحمل ک ...

نه عزیزم منظورم ۵ماه دوستیه من دیروز چتو دوطرفه پاک کردم چون داشتم زمینه کات میگفتم سین نزد دیگه کلا دوطرفه پاک کردم ...

هیچیم نگفته

من شمارش پاک کردم نمیدونم دیگه چکار کنم زودتر فراموش کنم

فقط شماره نیس باید از ذهنت و قلبت پاکش کنی ک متاسفانه نمیشه غیر ممکن نیس شاید ی روزی شد🙂

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

وقتی ۵ ماه بهت هیچ پیام و عکس العملی نداده یعنی مهم نبودی دیگه اگه بودی حتی یه روز نمی تونست تحمل ک ...

چندروز پیش حواسم نبود تماس تصویزی گرفتم باهاش منم پریودم بودم خیلی بدشده بودم بعدش یه ویس جیغ فرستادم بهم گفت چیشده بچه زشتم😑بعدشم گفت شوخی کردم بخدا تو زیباترین رخ داا زندگیمی منم سین زدم ج ندادم توقع داشتم نازمو بخره نه اینکه بیخیال ..‌

منم دیروز دیگه کلن پاک کردم 

اشتباه کردم؟

نه عزیزم منظورم ۵ماه دوستیه من دیروز چتو دوطرفه پاک کردم چون داشتم زمینه کات میگفتم سین نزد دیگه کلا ...

منو بگو فکر کردم ۵ ماه کات کردین😂😂

یا ندیده پیامت رو 

یا دیده توی شرایط خوبی نیست حال روحی خوبی نداره جواب نداده 

بالخره نوتیف براش میره 

یه هفته تحمل می کردی حداقل بعد نتیجه می گرفتی که غرورت شکسته و..

باید با خودت حرف بزنی یا برات مهمه یا نیست اگه برات مهم نیست دیگه ناراحتی نداره تو که می خواستی کات کنی اونم جواب نداده بدون تنش ازش جدا میشی

منو بگو فکر کردم ۵ ماه کات کردین😂😂 یا ندیده پیامت رو  یا دیده توی شرایط خوبی نیست حال ...

اخی عزیزم❤️

از اون سین نزدن ۳روز گذشته بود واقعا تحمل ایتجور ادم رو مخی نداشتم فقط فراموشیش یکم سخته وگرنه بهترین تصمیم بود چون دلم شکسته بود وظیفش بود نازمو بخره 

چندروز پیش حواسم نبود تماس تصویزی گرفتم باهاش منم پریودم بودم خیلی بدشده بودم بعدش یه ویس جیغ فرستاد ...

چقدر عجولی دختر 

یه کم جنبه و آستانه صبرت رو ببر بالا 

اگه شوخی ناراحت کننده می کنه با شوخی جوابش رو بده

و اینکه من نمی دونم رابطه تون تا چه حده 

تا چه حد همو دوست دارین. نمی دونم افسردگی پسره راست هست یا دروغ نمی تونم قضاوت کنم

بعد از اینکه سین زدی جواب ندادی اون دیگه هیچ حرفی نزد؟ هیچ پیامی نداد

اخی عزیزم❤️ از اون سین نزدن ۳روز گذشته بود واقعا تحمل ایتجور ادم رو مخی نداشتم فقط فراموشیش یکم سخت ...

پس بلاکش کن بره

ناز پیشکش حالت رو نباید می پرسید توی این سه روز؟

بهش فکر نکن خداروشکر زمان کمی با هم بودین 

خودت رو با هرررر چیزی سرگرم کن تا بهش فکر نکنی 

کم کم عادت میشه برات که دیگه نیست