2777
2789

کاهش تمایلات ب درس خوندن؟؟؟ 🙄 حجی کلا کسی تمایل نداره ول باید بخونی اش کشک خالس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جنسی😂

خو جنسی چ ربطی ب کنکور داره🙄 اگ شوهر داری خو بهتر بگو من دچار کاهش شدم برو نبینمت تا فردای کنکور 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خو جنسی چ ربطی ب کنکور داره🙄 اگ شوهر داری خو بهتر بگو من دچار کاهش شدم برو نبینمت تا فردای کنکور&nb ...

عزیزم شوهر ندارممم، اگ داشتم ک مشکلی نبود، حس های جنسیم نمیزاره درست تمرکز کنم برای درس خوندن،نمیدونم باید چیکار کنم

جنسی

خوب وقتی کاهش داشته باشه که آدم اذیت نمیشه 

وقتی زیاد باشه آدم هی کلافه میشه و حواسش پرت میشه 

.

در کل میخام بهت بگم تو سن حساسی هستی و این چیزا پیش میاد 

ولی بدون که درست خیلی خیلی مهم تره.فکر آینده باش که میتونی بری دانشگاه خوب و یه عالم دوست خوب گیرت میاد .و اگه نخونی بعداً خودتی که پشیمون میشی .

اینو دارم بهت میگم چون خودم تجربه کردم که میگما

عزیزم شوهر ندارممم، اگ داشتم ک مشکلی نبود، حس های جنسیم نمیزاره درست تمرکز کنم برای درس خوندن،نمیدون ...

اها 

فیلمای +۱۸ اصلاااا نبین حتی فیلما و سریالای عاشقونه 

این بدبختی تا قبل کنکوره قشنگ درک میکنم مغز میخواد از استرس و فشار درس دورت کنه میبرتت حاشیه 

ب خدا پیغمبر رو بیار پیاده روی برو بعد کنکور درست میشی🤣

جدی خوبه؟

اره خیلییی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792