2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم

257 بازدید | 19 پست

ماهر وقت بریم خونه پدر شوهرم حتما ی خرجی رو دست شوهرم میزارن (برادر و خواهر شوهر امم تو آپارتمان پدرشوهرمن) حالا هر بار ب یک بهانه و طریقی

منم واقعا حرصم میگیره ک سو استفاده میکنه ن (خودم براشون خیلی چیزا میبرم ولی خودشون ازمون بکنن بدم میاد) 

ولی شوهرم میگه اشکال نداره اونام از باغشون بمون میوه و سبزی میدن (به همه میدن حتی همسایه هاشون) 

نظرتون 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

نریز تو خودت همون جا که میری محکم بگو حرفت رو یا اینکه تو مثل اونها باش

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توخرج هاتوسره جاش بکن تاپولی نمونه که به اینواون خرج کنه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

اگه برای شما چیزی کم نمیزاره اشکال نداره ب نظرم شوهرمنم اینجوریه ولی دیدم برا من کم نمیزاره بیخیال شدم اوایل حرص میخوردم خیلی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شوهر منم برای خونواده خیلی خرج می‌کنه اما چون من تامینم و برای من خسیس نیست اصلا برام مهم نیست

شوهر من برای من خسیسه

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
نریز تو خودت همون جا که میری محکم بگو حرفت رو یا اینکه تو مثل اونها باش

متوجه نشدم 

اگه برای شما کم نذاره هیچ اشکالی نداره مطمئن باش برکت این کار به زندگیتون برمیگرده

ماهی نهایت پنج میلیون خرج من کنه سی درآمدش ه

پس من چی بگم که خرجمون با پدرشوهرم یکیه

اصلا حساب و کتاب نداره

همین دیشب با مادرشوهرم رفتیم خرید برای یارانشون وقتی میخداستن حساب کنن فروشنده گفت فعال نشده 

حالا مادرشوهرم خودش کارتشو داده میخواد حساب کنه شوهرم کارتو گرفته نذاشت تند تند میگه خودم حساب نیکنم از کارت من بکش

یعنی همیشه همینطوره مسافرت دکتر خرید 

فقط خدا رو شکر کن که خونتون جداست 

من مه تو یه ساختمون هستیم دارم نابود میشم 

به نظر من اگه به خودت و زندگیت به‌اندازه کافی میرسه چه اشکالی داره

اگه برای شما چیزی کم نمیزاره اشکال نداره ب نظرم شوهرمنم اینجوریه ولی دیدم برا من کم نمیزاره بیخیال ش ...

متوجه نشدم 

وقتی میری اونجا به شوخی با هر چی بگو چرا ما هر بار میایم شما یه درخواستی دارید ....یا مثلاً وقتی از شوهرت چیزی خواستن تو در مقابلش چیزی بخواه ....وقتی بری اونجا هیچی نگی میای خونه خود خوری می‌کنی مرداها هر کار کنی خانوادشون تاج سرشونن  

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷