2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 34 پست
بنظرم نزار ۳۳به بعد همین الان اقدام کن اصلا ببین باردار میشی ..تا ۳یا ۶ماهم ممکنه طول بکشه البته اگر ...

الان 33 سالمه...میخوام برای تابستون اقدام کنمک ولی میترسم..اساس میکنم بدنم ضعیف شده

خدایا تنها نذارم
۳۸ سالمه دو هفته دیگه خدا بخواد بچم بدنیا میاد ۳۳ سال که سن زیادی نیست برای بارداری من خیلی اذیتم بد ...

ان شالله به سلامتی...احساس میکنم بدنم کشش نداره ضعیف شده

خدایا تنها نذارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم بدنم بدنم کشش نداره...قوی نیستم مثل قبل

بچه سوم معلومه انرژی بیشتری ازت میگیره!

من که دوتا قد و نیم قد ۴ و ۲ ساله دارم، سومی ۳ ماهشه ! 

شبا با بدبختی اونا رو میخوابونم تازه کوچیکه بیدار میشه! دیشب ۴ صب خوابیدم ، باز صبح ساعت ۸ دوتا بزرگا بیدار شدن 🥲😂 نمیدونم خلم یا چی ولی راضیم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
الان 33 سالمه...میخوام برای تابستون اقدام کنمک ولی میترسم..اساس میکنم بدنم ضعیف شده

واقعا توان بدنی خیلی خیلی مهم ..به هرحال چکاپ های قبل اقدام رو برو‌سنو رحم و..بده خیالت راحت باشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
سقط میشن سر ۹ هفتگی

عروس خاله منم بجه هاش سر سه ماهگی سقط میشدن...سه تا سقط کرد...بعد فهمید رحمش زخم عمیق داره...درمان کرد...ماشالله سه تا داره الان...سومی ناخواسته بود  

خدایا تنها نذارم
ان شالله به سلامتی...احساس میکنم بدنم کشش نداره ضعیف شده

الان خوبی بزار پنج سال دیگتو با الان مقایسه کن اگه بچه میخوای خودتو تقویت کن زودتر اقدام کن چون سنت بره بالا هم بارداری سخت میشه هم زایمان هم مراقبت از نوزاد

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

مشکل اینجاست فقط همین سن الانتون رو می بینید فکر کنید اگر بچه تون ۲۰ سال بشه پر انرژی اما مامانش سالخورده شده که حوصله همراهی با بچه شو نداره ما یاد نگرفتیم آینده رو هم ببینیم 

واقعا توان بدنی خیلی خیلی مهم ..به هرحال چکاپ های قبل اقدام رو برو‌سنو رحم و..بده خیالت راحت باشه

اره حتما باید چکاپ بشه آدم...دیگه مثل اولی نمیشه رو هوا  

خدایا تنها نذارم
خداحفظشون کنه چند سالتونه؟

ممنون 😘 همچنین 

۲۵🥲

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
الان خوبی بزار پنج سال دیگتو با الان مقایسه کن اگه بچه میخوای خودتو تقویت کن زودتر اقدام کن چون سنت ...

اره گفتم خودمو تقویت کنم...شوهرمم ضعیفه جون واریکوسل داره...زمان میبره همین تقویت شدن

خدایا تنها نذارم

من ۳۵ سالمه و بچه دومم باردارم.با یه اقدامم باردار شدم.ربطی به سن نداره 

دور و برمون هم سن و سالای مجردم داریم.یعنی اینا ازدواج کنن نباید بچه بیارن؟! بدنت باید سالم باشه 

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من ۳۵ سالمه و بچه دومم باردارم.با یه اقدامم باردار شدم.ربطی به سن نداره  دور و برمون هم سن و س ...

به سلامتی اره باید بدن قوی باشه..متسفانه من چون معذه عصبی دارم و دارو مصرف میکنم بدنم ضعیف شده..

خدایا تنها نذارم