2777
2789
عنوان

زنداداشم بچش ابله مرغون داره

403 بازدید | 30 پست

دخترش ابله مرغون گرفته مهمونی دعوت بودیم گفت منم میام بابام بهش گفت اخه درستش نیس میای بقیه هم‌مریض میکنی گفت اخه اول اخر همه باید اخرش بکیرن    هیچی بهش نگفتیم فرداش  دخترشو برد مدرسه    صبح زود ساعت ۸نیم  ک همه خاب بودیم زنگ زد بابام گفت میتونی بری از مدرسه بیارش مدرسه قبول نمبکنه سرکلاس بشینه بابام گفت اخه اینکار حق الناسه همه رو مریض میکنی  معلومه ک نباید ببریش مدرسه  عصر مامهمون داشتیم  میخاست بچشو بذارخونمون خودش بره جایی بابام بهش گفت  جلو این مهمونا زشته ایناهم بچه کوچیک دارن اگه مریض بشه چی  دوباره گفت همه باید بگیرن اخرش بابام گفت چیه این کلمه رو یاد گرفتی هی میگی همه باید بکیرن شاید یکی نخاد بگیره یعنی زوریه خودت بودی قبول میکردی  یکی مریضت کنه؟  قهر کرد دست بچشو گرفت برد از خونه حرف ما غلطه یاخودش؟ ب نظر من اینکار بی فرهنگیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر کار مضخرفیه بچه مریض رو ببرن جایی اونم آبله مرغون واگیر دار.....عروس عمو منم مهمونی بود میدونستم بچه شو میاره آبله مرغون داشت منم تا حالا نگرفتم بخاطر اون نرفتیم تازه می‌گفت اونجا اومدین نگید بچم آبله مرغون داره چون تو صورتش کم داشت برده بودش  

گنجشک های درنده 

نمونه بارز ی ادم بیشعور و بیفرهنگه،ی طفل معصوم مریض شه و اذیت شه بخاطر ی همچین احمقی،اعصابم خورد شد ،مقصره بزار بره گمشه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭